Srpska pevačica izbačena sa Novakovog finala!

Srpska pevačica i bivša učesnica rijalitija "Farma" izbačena je sa finala Australijan opena koje su igrali Novak Đoković i Dominik Tim, a u kojem je srpski teniser odneo pobedu sa - 6:4, 4:6, 2:6, 6:3, 6:4.

Zabava 03.02.2020 | 16:04
Srpska pevačica izbačena sa Novakovog finala!

Reč je o Dušici Grabović (39) koju su zaštitari udaljili sa tribina Rod Lejver arene zbog ponašanja koje se smatra nedopustivim.

- Bila sam veoma pristojan navijač i toliko godina pratim Novaka Đokovića i želela sam da budem na finalu. Kada je pobedio Federera, kupila sam karte, i platila sam basnosnovno karte da bih ga gledala. Ali mi se desio incident. Upala sam u ekipu koja je navijala za Dominika, i neko me je prijavio. Došli su ljudi koji su me izveli - rekla je Dušica, tvrdeći da joj je izrečena mera zabrane ulaska u Arenu na dve nedelje.

- Prišla mi je i rekla da budem "kvajt", a ja ne mogu da budem "kvajt" kada pripadnik moje zemlje pobeđuje. Bilo je mnogo više onih koji su navijali za Dominika. Žena je zvala policiju. Ja to nisam doživela da me policija izvede pred kraj meča i da mi kažu da to nije u redu što sam glasna - ispričala je Grabovićeva za Ekskluzivno.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Idemoooo do pobede osmi put???? Srecnooo kralju i ponosu nas??????❤️ @djokernole #australianopen2020 #djokovic #australia #melbourne

A post shared by Dusica Grabovic (@dusicagrabovic) on

Izvor: Telegraf.rs Foto. instagram printscreen

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Vuk

03.02.2020 15:48

Naravno da su te izbačili kada si pevaljka koja ne zna da se ponaša.

ODGOVORITE