Симпсони пре 27 година предвидели Корона вирус!

Фанови култне серије Симпсони уверени су како је ова анимирана серија предвидела коронавирус, који је узбуркао цели свет, још пре 27 година.

Занимљивости 03.02.2020 | 18:18
Симпсони пре 27 година предвидели Корона вирус!

Као доказе овим тврдњама истичу епизоду Симпсона из 1993. године у којој се спомиње вирус звани Осака Флу који се ширио Спрингфиелдом. Вирус се почео ширити градом након што су становници наручили кућанске апарате из Јапана.

У овој епизоди приказује се како је заправо вирус дошао у САД, а пренео га је један он радника из Јапана који је радио на паковању производа. Он је имао грипу и у овој епизоди је рекао “Молим вас, немојте рећи моме надзорнику да имам грипу“, пре него се закашљао у кутију. Када су пакети са блендерима стигла у Спрингфиелд, већина становника овог града се заразила.

Иако је вирус дошао из Јапана уместо из кинеског Wухана, фанови Симпсона ужарили су Тwиттер реакцијама. “Симпсони су опет успели“, само је један од коментара на серију која често испада као да се емитује паралелно са светским дешавањима, а не да је емирована пре 20-ак година.

 

Извор: империј.цом

Коментари / 0

Оставите коментар