Simpsoni pre 27 godina predvideli Korona virus!

Fanovi kultne serije Simpsoni uvereni su kako je ova animirana serija predvidela koronavirus, koji je uzburkao celi svet, još pre 27 godina.

Zanimljivosti 03.02.2020 | 18:18
Simpsoni pre 27 godina predvideli Korona virus!

Kao dokaze ovim tvrdnjama ističu epizodu Simpsona iz 1993. godine u kojoj se spominje virus zvani Osaka Flu koji se širio Springfieldom. Virus se počeo širiti gradom nakon što su stanovnici naručili kućanske aparate iz Japana.

U ovoj epizodi prikazuje se kako je zapravo virus došao u SAD, a preneo ga je jedan on radnika iz Japana koji je radio na pakovanju proizvoda. On je imao gripu i u ovoj epizodi je rekao “Molim vas, nemojte reći mome nadzorniku da imam gripu“, pre nego se zakašljao u kutiju. Kada su paketi sa blenderima stigla u Springfield, većina stanovnika ovog grada se zarazila.

Iako je virus došao iz Japana umesto iz kineskog Wuhana, fanovi Simpsona užarili su Twitter reakcijama. “Simpsoni su opet uspeli“, samo je jedan od komentara na seriju koja često ispada kao da se emituje paralelno sa svetskim dešavanjima, a ne da je emirovana pre 20-ak godina.

 

Izvor: imperij.com

Komentari / 0

Ostavite komentar