Сбербанк: Пет рачунара за ОШ Мирослав Антић из Бистрице

Сбербанк а.д. Бања Лука, у духу друштвено одговорног пословања, већ годинама доприноси потребама локалних заједница. Како би и у овој години наставила да буде укључена у активности заједнице у којој послује донирала је пет рачунара Основној школи „Мирослав Антић„ из Бистрице. 

Република Српска 03.02.2020 | 10:27
Сбербанк: Пет рачунара за ОШ Мирослав Антић из Бистрице

„Драго нам је што смо у још једној школи у низу осавременили наставни процес и обезбједили квалитетније и успјешније одвијање наставе. Друштвена одговорност је једно од основних начела пословања наше Банке и важан је дио корпоративне културе, а ова донација представља само неке у низу наших активности хуманитарног карактера, кроз које можемо створити боље и напредније окружење за све нас.„ истакли су овим поводом из Сбербанк а.д. Бања Лука. 

ОШ „Мирослав Антић„ из Бистрице постала је богатија за пет рачунара, захваљујући донацији Сбербанк а.д. Бања Лука.  Ђорђе Ђаковић, директор ове школе изразио је захвалност Сбербанци која је препознала потребе ове образовне установе и дала значајан допринос овој школској установи у будућности.

“ Сбербанк а.д. Бања Лука је овом донацијом побољшала процес рада саме школе с обзиром да се настава у нашој школи одвија у три објекта, у Јошиковој Води, Борковићима и Первану и сви објекти оскудјевају са рачунарима. Неколико рачунара са којима располажемо су стари и неупотребљиви, те ће ова донација дати додатну мотивацију нашим ученицима и засигурно побољшати квалитет образовања.“ истакао је Ђаковић.

(БН)