Терзић се извинио навијачима због фотографије у БЛ

Генерални директор ФК Црвена звезда Звездан Терзић извинио се навијачима због фотографије на којој је у друштву са вођама навијача Партизана.

Фудбал 01.02.2020 | 15:08
Терзић се извинио навијачима због фотографије у БЛ

"Искрено ми је жао сто је дошло до тог сликања и што је та фотографија направила одређене неспоразуме између мене и наших навијача. Слика је настала у Бањалуци на прослави дана Републике Српске где сам боравио на позив предсједника Републике Српске, што је за мене као Србина представљало велику част", рекао је Терзић.

Како је навео, те двије особе са слике су се сасвим случајно нашле за истим столом гдје и он, гдје је сједило још 15 људи.

"Ево користим ову прилику да се извиним свим нашим навијачима чија су осећања повређена као и читавој навијачкој групи Делије Север. Познато је колико ја лично и читаво руководство клуба поштујемо нашу навијачку групу и колико нам је стало да оваквих неспоразума никад више не буде", истакао је Терзић.

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић нашао се на удару навијача овог клуба због те фотографије.

(Агенције)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Јаффа

01.02.2020 15:53

Да се извине за промашене трансфере!

ОДГОВОРИТЕ
Name

П

03.02.2020 11:49

У каквој ми "стварности" живимо? Које су то "нормалне" вриједности? Нисам сигуран ко је луђи, Терзић или "назови" навијачи? Нема наде на овим просторима, сигурно. Нама више нико није у стању да помогне, ми смо дефинитивно изгубљени за нормалан свијет, за цивилизацију.