Terzić se izvinio navijačima zbog fotografije u BL

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić izvinio se navijačima zbog fotografije na kojoj je u društvu sa vođama navijača Partizana.

Fudbal 01.02.2020 | 15:08
Terzić se izvinio navijačima zbog fotografije u BL

"Iskreno mi je žao sto je došlo do tog slikanja i što je ta fotografija napravila određene nesporazume između mene i naših navijača. Slika je nastala u Banjaluci na proslavi dana Republike Srpske gde sam boravio na poziv predsjednika Republike Srpske, što je za mene kao Srbina predstavljalo veliku čast", rekao je Terzić.

Kako je naveo, te dvije osobe sa slike su se sasvim slučajno našle za istim stolom gdje i on, gdje je sjedilo još 15 ljudi.

"Evo koristim ovu priliku da se izvinim svim našim navijačima čija su osećanja povređena kao i čitavoj navijačkoj grupi Delije Sever. Poznato je koliko ja lično i čitavo rukovodstvo kluba poštujemo našu navijačku grupu i koliko nam je stalo da ovakvih nesporazuma nikad više ne bude", istakao je Terzić.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić našao se na udaru navijača ovog kluba zbog te fotografije.

(Agencije)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Jaffa

01.02.2020 15:53

Da se izvine za promašene transfere!

ODGOVORITE
Name

P

03.02.2020 11:49

U kakvoj mi "stvarnosti" živimo? Koje su to "normalne" vrijednosti? Nisam siguran ko je luđi, Terzić ili "nazovi" navijači? Nema nade na ovim prostorima, sigurno. Nama više niko nije u stanju da pomogne, mi smo definitivno izgubljeni za normalan svijet, za civilizaciju.