72 године у браку а воле се као првог дана! (ВИДЕО)

Љубав, разумевање и толеранција, рећи ће сви, неопходни су за успешан брак. А када двоје људи у браку проведу 72 године, прилика је да откријемо има ли и тајног састојка за успешан заједнички живот. Ватковићи из Дубља код Свилајнца, кажу, да се воле као првог дана.

Занимљивости 01.02.2020 | 17:48
72 године у браку а воле се као првог дана! (ВИДЕО)

Детињство су Драгица и Димитрије провели заједно, са свега 17 година су се венчали, а првих погледа, додира у колу и обећања сећају се и у 88. години живота.

„Ми смо се играли као деца заједно, као деца смо се играли ту у комшилуку. Ишли смо заједно у школу и тако смо расли и даље смо терали, а после сам се удала за њега“, каже Драгица Ватковић.

Радни век Ватковићи су провели у Француској. Нису кажу живели као већина оних који су отишли у бели свет само да би зарадили. Пуно су путовали и гледали да стално угађају једно другом.

„Она је мање волела, а ја сам више волео тамо да живим. Зашто? Некако ми се више свиђало, Париз је Париз“, присетио се Димитрије Ватковић.

Димитрије, каже Драгица, никада није заборавио ниједан важан датум. Уз троје деце и пуно рада било је увек и поклона, пажње и несебичне љубави.

„Не бих га волела да он није добар, а он је добар према мени. Најбитније је да слушаш мужа, да се слажемо лепо. Слуша ме више него ја њега. Све што хоћу он ми испуњава“, истиче Драгица.

Ко кога слуша, тешко је проценити, тек и у осмој деценији брака једно о другом причају уз осмех. Дијамантску свадбу пре две године прославили су неколико дана пре венчања једног од пет унука.

„Сад у тих 70 година брака као да смо годину дана у браку... Ми се волимо...“, кажу Димитрије и Драгица.

Ову симпатичну причицу можете погледати ОВДЕ!

Извор: РТС

Коментари / 0

Оставите коментар