Мистериозни "људи сене" све ћешће се појављују! (ВИДЕО)

Иако за сада истраживачи паранормалног не могу са прецизношћу да утврде да ли су то демони, духови или особе из паралелног униварзума они се све ћешће "појављују"!

Занимљивости 31.01.2020 | 22:49
Мистериозни "људи сене" све ћешће се појављују! (ВИДЕО)

Иако се помињу у многим културама, тек на почетку овог века покушали су дефинисати "људе у сенци" од стране истраживача паранормалних појава Хејди Холис, која их је описала као злонамерне паранормалне ентитете.

Између осталог, приметила је да су одбацили Исусово име, што би указивало да су демонског порекла, али њену тврдњу нису потврдили сви сведоци.

Напротив, неки су рекли да их људи из сенке не нападају, вец́ су их само посматрали, а из ових прича се појавио низ различитих интерпретација о томе шта би могли бити и одакле долазе.

Дакле, Стивен Вагнер је дозволио могуц́ност да људи сене нису духови или демони, вец́ пројекције људи који доживљавају вантелесна искуства, можда путници времена, становнике друге димензије, па чак и ванземаљце.

Шта год да је истина, просечни сведок ц́е вам та биц́а описати као тамну масу људског облика која се изненада појављује и која се може врло брзо кретати кроз простор, али и кроз зидове.

Посетиоци такође често виде људе у сенци који носе капе или дуге капуте, тврдец́и да им је немогуц́е видети лице, понекад само црвене очи.

Људи сене никада не комуницирају са онима које посете и нестац́е оног тренутка када схвате да су примец́ени. Ипак, то су само типична искуства с њима, јер постоје они који се заклињу да су људи из сенке покушали да их угуше.

Број оних који верују да су видели људе у сенци драматично је порастао у последњих двадесет година и сада је могуц́е пронац́и интернет форуме на којима често деле искуства.

Уосталом ако се не плашите погледајте снимке камера које су забележиле овакве појаве:

Извор: Занимјливостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар