Љупка доживела нервни слом на снимању спота!

Љупка Стевић је пре два дана доживела нервни слом на снимању спота, због константног одлагања проузрокованог радовима.

Забава 31.01.2020 | 21:41
Љупка доживела нервни слом на  снимању спота!

Како се даље наводи, Љупка је некако успела да превазиђе нервозу и да заврши посао, иако је цео претходни дан провела на сету чекајући да почне снимање које је на крају одложено. Другог дана, после неколико сати одлагања, посао је завршен, а певачица је коначно могла да одахне.

"Све време сам се смиривала да некога не бих упуцала, али ми није ишло најбоље. И даље сам нервозна. Првог дана сам била баш страшна. Одмах сам свима поручила да мајстори изађу из студија да не би било трагедије. Међутим, моја хистерија је трајала пола сата, не дуже... Мало сам плакала, причала са собом и некако се смирила. Схватила сам да душевни мир нема цену и да мени нико не може да надокнади што не спавам ноћима и што се после разболим. Нема више нервирања, морам да мислим на себе, а спот ћемо некако снимити", испричала је Љупка, која из руку није испуштала електронску цигарету.

Тај порок, каже, нема намеру да остави.

"Ионако само пушим и ништа друго не радим. Не пијем, не дрогирам се, стварно немам никакве друге пороке... Чак сам и праве цигарете оставила и пушим ово електронско чудо. Пушим на батерије", кроз смех каже Стевићева и истиче да су многе њене колеге остале без гласа баш због цигарета.

"Велики број мојих колега нема више глас због цигарета и алкохола, то себи никада не бих дозволила. Ако пијем, то је коктел или нека добра ракија, ништа више. Тако да се не бојим за своју каријеру", открила је Љупка. 

Извор: Курир.рс Фото: Немања Николић 

Коментари / 0

Оставите коментар