Ljupka doživela nervni slom na snimanju spota!

Ljupka Stević je pre dva dana doživela nervni slom na snimanju spota, zbog konstantnog odlaganja prouzrokovanog radovima.

Zabava 31.01.2020 | 21:41
Ljupka doživela nervni slom na  snimanju spota!

Kako se dalje navodi, Ljupka je nekako uspela da prevaziđe nervozu i da završi posao, iako je ceo prethodni dan provela na setu čekajući da počne snimanje koje je na kraju odloženo. Drugog dana, posle nekoliko sati odlaganja, posao je završen, a pevačica je konačno mogla da odahne.

"Sve vreme sam se smirivala da nekoga ne bih upucala, ali mi nije išlo najbolje. I dalje sam nervozna. Prvog dana sam bila baš strašna. Odmah sam svima poručila da majstori izađu iz studija da ne bi bilo tragedije. Međutim, moja histerija je trajala pola sata, ne duže... Malo sam plakala, pričala sa sobom i nekako se smirila. Shvatila sam da duševni mir nema cenu i da meni niko ne može da nadoknadi što ne spavam noćima i što se posle razbolim. Nema više nerviranja, moram da mislim na sebe, a spot ćemo nekako snimiti", ispričala je Ljupka, koja iz ruku nije ispuštala elektronsku cigaretu.

Taj porok, kaže, nema nameru da ostavi.

"Ionako samo pušim i ništa drugo ne radim. Ne pijem, ne drogiram se, stvarno nemam nikakve druge poroke... Čak sam i prave cigarete ostavila i pušim ovo elektronsko čudo. Pušim na baterije", kroz smeh kaže Stevićeva i ističe da su mnoge njene kolege ostale bez glasa baš zbog cigareta.

"Veliki broj mojih kolega nema više glas zbog cigareta i alkohola, to sebi nikada ne bih dozvolila. Ako pijem, to je koktel ili neka dobra rakija, ništa više. Tako da se ne bojim za svoju karijeru", otkrila je Ljupka. 

Izvor: Kurir.rs Foto: Nemanja Nikolić 

Komentari / 0

Ostavite komentar