Нови естрадни рат: Шако поткачио Дару а она му жестоко узвратила!

Певачица Дара Бубамара (43) је жестоко узвратила колеги Шаку Полументи (51) на прозивке које је у једном од последњих интервјуа изнео на њен рачун.

Забава 31.01.2020 | 15:05
Нови естрадни рат: Шако поткачио Дару а она му жестоко узвратила!

Шако је, наиме, изјавио да само умишљене звезде попут Даре и Јелене Карлеуше имају обезбеђење. Међутим, то није била једина прозивка на рачун своје колегинице, већ ју је поткачио и због концерта који је Бубамара направила 2018. године у београдској Арени.

Певач се увредио зато што га Дара са којом има дуетску песму није звала на концерт, па изјавио да је убеђен да је то урадила из страха да он не добије више аплауза од ње.

Шака је звала Дара и буквално вриштала преко телефона. Толико се драла да му је телефон одзвањао! Питала га је: "Ко си ти да причаш да сам ја умишљена звезда? Напуни бар пола Арене, па се јави!". Могу вам рећи да се Шако заиста потресао. Није очекивао овакво понашање. Она је толико година на естради, требало би да зна како функционишу ствари, а не да напада свог колегу, а није га ни питала на шта се односило то што је рекао. Уосталом види се колико га поштује пошто га није звала као госта на свој концерт - рекао је извор.

Шако је потврдио да га је колегиница звала и да није била ни мало пријатна, али како он тврди ни он јој није остао дужан.

Звала ме је Дара. Свашта ми је рекла, а нисам јој ни ја остао дужан! Не знам шта сам погрешно рекао да се толико увреди. Мене нико не штити, немам подршку, зато и не радим ту Арену. Све ми се скупило. Ово сам најмање очекивао од ње. Покидао сам лигаменте на рамену, па идем на снимање. Вероватно ми предстоји операција, мајка ми је пре три месеца умрла, не знам више куд ударам - рекао је певач за Свет.

Извор: Телеграф.рс Фото: Телеграф/YТ

Коментари / 0

Оставите коментар