Мушкарац преминуо након стравичне несреће

Педесетосмогодишњи мушкарац иницијала А. М. из Лукавца преминуо је у Универзитетском клиничком центру у Тузли након тешке саобраћајне несреће која се јутрос догодила на магистралном путу Тузла - Добој.

Босна и Херцеговина 30.01.2020 | 16:33
Мушкарац преминуо након стравичне несреће

Ова информација је за Клиx.ба потврђена из Универзитетског клиничког центра у Тузли, из којег нам је речено да је пацијент повредама подлегао у 13:40 сати.

Подсјећамо, стравична саобраћајна несрећа догодила се јутрос у 9:45 сати у Лукавцу, на дијелу магистралног пута Тузла - Добој, а учествовали су аутомобил марке Голф и камион.

Том приликом тешке тјелесне повреде задобио је А. М. који је превезен у Универзитетски клинички центар у Тузли. Он је након пријема у Клиници за хирургију пребачен у анестезиолошки шок гдје је био прикључен на апарате за вјештачку вентилацију, али је, нажалост, неколико сати касније подлегао повредама.

Аутомобил којим је управљао овај 58-годишњак у потпуности је уништен, а увиђај су на мјесту догађаја обавили службеници Одјељења криминалистучке полиције Полицијске управе Лукавац.
 
(Клиx)  

Коментари / 0

Оставите коментар