Muškarac preminuo nakon stravične nesreće

Pedesetosmogodišnji muškarac inicijala A. M. iz Lukavca preminuo je u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli nakon teške saobraćajne nesreće koja se jutros dogodila na magistralnom putu Tuzla - Doboj.

Bosna i Hercegovina 30.01.2020 | 16:33
Muškarac preminuo nakon stravične nesreće

Ova informacija je za Klix.ba potvrđena iz Univerzitetskog kliničkog centra u Tuzli, iz kojeg nam je rečeno da je pacijent povredama podlegao u 13:40 sati.

Podsjećamo, stravična saobraćajna nesreća dogodila se jutros u 9:45 sati u Lukavcu, na dijelu magistralnog puta Tuzla - Doboj, a učestvovali su automobil marke Golf i kamion.

Tom prilikom teške tjelesne povrede zadobio je A. M. koji je prevezen u Univerzitetski klinički centar u Tuzli. On je nakon prijema u Klinici za hirurgiju prebačen u anesteziološki šok gdje je bio priključen na aparate za vještačku ventilaciju, ali je, nažalost, nekoliko sati kasnije podlegao povredama.

Automobil kojim je upravljao ovaj 58-godišnjak u potpunosti je uništen, a uviđaj su na mjestu događaja obavili službenici Odjeljenja kriminalistučke policije Policijske uprave Lukavac.
 
(Klix)  

Komentari / 0

Ostavite komentar