Развела се после 7 дана брака јер јој муж није дао да троши новац колико жели!

Јапанска манекенка Като Сари(29) недавно се развела од свог супруга, након само недељу дана од њиховог брака, због неконтролисаног трошења новца од супруга...

Занимљивости 30.01.2020 | 16:28
Развела се после 7 дана брака јер јој муж није дао да троши новац колико жели!

29-годишња Като Сари одувек је била позната по луксузном начину живота и љубави према скупим модним маркама, али њен супруг није ни замислио да ц́е њене навике потрошње довести до угрожавања његовог посла.

Неименовани бизнисмен некретнина наводно је почео да се виђа с манеканком у мају 2019. године, а за три и по месеца пре него што је пар ступио у брачну везу Като Сари успела је да потроши око милијарду јена или отпрлике невероватних 9,1 милиона америчких долара новца будућег супруга.

Ипак, неименовани бизнисмен је желео да се венча са јапанком Като али током прве брачне недеље тј брака, наводно је рекао Сари да успори мало с трошењем новца, јер његови послови нису добро ишли. Али то манкеки Като није одговарало па је експресно затражила развод брака!

Като Сари је открила на свом Јутуб каналу да је затражила развод брака. Млада манекенка је додала да је поднела захтев за развод прве недеље брака, пошто је њен партнер тражио да престане да троши огормне своте новца.

Като је поводом те изјаве супруга била јако узнемирена, те га је назвала преварантом због због тога јер је мислила да може троши новца онолико колико је желела пре венчања.

"Онда, у чему је смисао удати се за њега? Само ме је преварио да потпишем брачне папире ", рекала је Като у свом видеу, додајуц́и да сада је не интересују сиромашни мушкарци који не могу да држе корак са њеним навикама трошења новца.

Като Сари признала је својим инстаграм фановима да се удала само за новац, али да је у једном тренутку је схватила да не може више  да троши новац и  богатство свога супруга на скупе аутомобиле, накит и одец́у, те се онда није ни желела на крају крајева да се уда за њега и остане у браку.

Она је рекла да је то поштена размена, јер  жене морају да издрже трудноц́у и порођај, док мушкарци морају само да раде и производе довољно новца за породицу односно жену. Нажалост,њен њен муж то није могао учинити нити по њеном мишљену достићи.

Овако објашњење и општи став младе манкенке Като изазвали су гнев и презир на друштвеним јапанским али и светким мрежама (као и у самом Јапану од стране малдих) у својим критичким коментарима.

Извор: Занимљивостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар