Одређен датум суђења Турчину који је у удесу усмртио Шабана Шаулића!

Одређен је датум почетка суђења због саобраћајне несреће у којој су 17. фебруара 2019. године живот изгубили Шабан Шаулић и Мирсад Керић.

Забава 28.01.2020 | 22:42
Одређен датум суђења Турчину који је у удесу усмртио Шабана Шаулића!

Прво рочиште биће одржано 27. марта, и тада ће Турчин Алсин Левент (36) морати да се појави пред Окружним судом у Гутерслоху.

"Процес ће се одвијати под појачаним мерама безбедности", рекао је Силке Бергшетрман, заменик директора, али ништа више од информација за сада, из сигурносних разлога, неће износити.

Како наводи немачки медиј "Неуе Wестфäлисцхе", појачане мере безбедности вероватно су одређене због тога што је "Шабан био много популаран", па ће "интересовање за случај бити велико".

Подсетимо, Алсин се терети за убиство у саобраћају, а у оптужници се наводи да је Левент на дан несреће возио без возачке дозволе, те да је пијан у аутомобилу"мазда 6" изазвао тешку несрећу на путу А2 у близини Гитерслоха.

<а цласс="интеxтТаг" хреф="хттпс://www.курир.рс/таг/656535/алсин-левент" дата-таглинк="Алсин Левент">Алсину Левенту који је оптужен да је изазвао саобраћајну несрећу у којој је настрадао <а цласс="интеxтТаг" хреф="хттпс://www.курир.рс/таг/3581/сабан-саулиц" дата-таглинк="Шабан Шаулић">Шабан Шаулић по немачком закону прети казна до четири године затвора.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-01-28/01282020102112.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="562" />

Подсетимо, Шабан је 16. фебруара имао наступ у клубу Фаринда у Билефелду. Неколико сати после наступа трагично је страдао.

Извор: Курир.рс Фото: Курир

Коментари / 0

Оставите коментар