Određen datum suđenja Turčinu koji je u udesu usmrtio Šabana Šaulića!

Određen je datum početka suđenja zbog saobraćajne nesreće u kojoj su 17. februara 2019. godine život izgubili Šaban Šaulić i Mirsad Kerić.

Zabava 28.01.2020 | 22:42
Određen datum suđenja Turčinu koji je u udesu usmrtio Šabana Šaulića!

Prvo ročište biće održano 27. marta, i tada će Turčin Alsin Levent (36) morati da se pojavi pred Okružnim sudom u Guterslohu.

"Proces će se odvijati pod pojačanim merama bezbednosti", rekao je Silke Bergšetrman, zamenik direktora, ali ništa više od informacija za sada, iz sigurnosnih razloga, neće iznositi.

Kako navodi nemački medij "Neue Westfälische", pojačane mere bezbednosti verovatno su određene zbog toga što je "Šaban bio mnogo popularan", pa će "interesovanje za slučaj biti veliko".

Podsetimo, Alsin se tereti za ubistvo u saobraćaju, a u optužnici se navodi da je Levent na dan nesreće vozio bez vozačke dozvole, te da je pijan u automobilu"mazda 6" izazvao tešku nesreću na putu A2 u blizini Gitersloha.

Alsinu Leventu koji je optužen da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je nastradao Šaban Šaulić po nemačkom zakonu preti kazna do četiri godine zatvora.

Podsetimo, Šaban je 16. februara imao nastup u klubu Farinda u Bilefeldu. Nekoliko sati posle nastupa tragično je stradao.

Izvor: Kurir.rs Foto: Kurir

Komentari / 0

Ostavite komentar