Украо Блуетоотх звучник да се не би оженио девојком!

Један младиц́ из Шангаја у Кини, који се ове године требао оженити својом девојком, изненада је схватио да не жели провести остатак свог живота с њом, па је смислио "урнебесан" план.

Занимљивости 28.01.2020 | 20:12
Украо Блуетоотх звучник да се не би оженио девојком!

Мушкарац, чије је презиме Цхен, то је могао (вероватно) урадити тако што би рекао својој партнерки да је не воли више, ипак он је смислио "стратегију" напуштања будуће супруге.

Младић се понадао да ће девојка раскинути с њим ако постане је ситни лопов те је намерно ухапшен. Цхен је помсилио да ц́е његова невеста и њена породица бити толико разочарани вестима да су га ухапсили због крађе те да ће тако отказати свадбене аранжмане, а њему да допусте да раскине са будућом супругом.

Напомињемо вас да друштвени статус и углед су веома важни у кинеском друштву тако да овај случај крађе баца "љагу" на углед девојке младића Цхенга

Цхен је једноставно ушао у плесни студио на Хуасхан Роад у Шангају и лежерно украо Блуетоотх звучник, знајуц́и у потпуности да то место надгледају сигурносне камере. Његов циљ је, на крају крајева постигнут.Убрзо је идентификован и оптужен за крађу. Упитан о његовим мотивима, човек се није стидео да каже полицајцима истину.

"Моја девојка се жели удати за мене, али ја се не желим оженити с њом! Знао сам да ц́у бити ухапшен Заправо сам хтео да одем, али био сам љут ”, рекао је Цхен. "Знао сам да ц́ете ме нац́и, иако нисам мислио да ц́е бити тако брзо."

Крадљивац -будући младожења намерно је изабрао Блуетоотх звучник - који кошта око 290 долара - јер је желео да он буде довољно вредан да се пријави полицији, али не превише скуп како не би власнику изазвао превише главобоље.

Према кинеским медијима, Цхен је и даље у притвору али вероватно нец́е предуго остати тамо због тако малог прекршаја.Шта ће бити са свадбом нико не зна.

Извор: Занимљивостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар