Ukrao Bluetooth zvučnik da se ne bi oženio devojkom!

Jedan mladić iz Šangaja u Kini, koji se ove godine trebao oženiti svojom devojkom, iznenada je shvatio da ne želi provesti ostatak svog života s njom, pa je smislio "urnebesan" plan.

Zanimljivosti 28.01.2020 | 20:12
Ukrao Bluetooth zvučnik da se ne bi oženio devojkom!

Muškarac, čije je prezime Chen, to je mogao (verovatno) uraditi tako što bi rekao svojoj partnerki da je ne voli više, ipak on je smislio "strategiju" napuštanja buduće supruge.

Mladić se ponadao da će devojka raskinuti s njim ako postane je sitni lopov te je namerno uhapšen. Chen je pomsilio da će njegova nevesta i njena porodica biti toliko razočarani vestima da su ga uhapsili zbog krađe te da će tako otkazati svadbene aranžmane, a njemu da dopuste da raskine sa budućom suprugom.

Napominjemo vas da društveni status i ugled su veoma važni u kineskom društvu tako da ovaj slučaj krađe baca "ljagu" na ugled devojke mladića Chenga

Chen je jednostavno ušao u plesni studio na Huashan Road u Šangaju i ležerno ukrao Bluetooth zvučnik, znajući u potpunosti da to mesto nadgledaju sigurnosne kamere. Njegov cilj je, na kraju krajeva postignut.Ubrzo je identifikovan i optužen za krađu. Upitan o njegovim motivima, čovek se nije stideo da kaže policajcima istinu.

"Moja devojka se želi udati za mene, ali ja se ne želim oženiti s njom! Znao sam da ću biti uhapšen Zapravo sam hteo da odem, ali bio sam ljut ”, rekao je Chen. "Znao sam da ćete me naći, iako nisam mislio da će biti tako brzo."

Kradljivac -budući mladoženja namerno je izabrao Bluetooth zvučnik - koji košta oko 290 dolara - jer je želeo da on bude dovoljno vredan da se prijavi policiji, ali ne previše skup kako ne bi vlasniku izazvao previše glavobolje.

Prema kineskim medijima, Chen je i dalje u pritvoru ali verovatno neće predugo ostati tamo zbog tako malog prekršaja.Šta će biti sa svadbom niko ne zna.

Izvor: Zanimljivostidana.com

Komentari / 0

Ostavite komentar