Идентификоване жртве несреће у Калифорнији

Америчке власти су идентификовале свих девет путника хеликоптера који се у недељу ујутру по локалном времену срушио у Калифорнији.

Кошарка 27.01.2020 | 22:01
Идентификоване жртве несреће у Калифорнији

Јавност је у први мах сазнала да су погинули Коби Брајант и његова 13-годишња ћерка Ђијана, а затим су и имена осталих излазила у јавности.

Коби Брајант (42) - легендарни кошаркаш, један од најбољих свих времена. Са супругом Ванесом је имао ћетири ћерке Наталију (17), Ђијану (13), Бјанку (3) и седмомесечну Капри. Блиставу каријеру дугу две деценије завршио је 2016. године.

Ђијана Брајант (13) - наследила је оца када је у питању страст ка кошарци. Сан јој је био да заврши Конектикет униврзитет и затим се опроба у женској НБА лиги. Хеликоптер је летео ка Мама академији, где је несрећна девојчица имала утакмицу.

Џон Алтобели (56) - Некадашњи бејзбол играч. Често је путовао са Брајантом како би присуствовао утакмицама њихових ћерки.

Кери Алтобели (?) - Супруга Џона Алтобелија и мајка Алисе Алтобели.

Алиса Алтобели (13) - Ћерка Кери и Џона, била је Ђијанина саиграчица. Заједно су ишле на утакмицу када се хеликоптер срушио.

Кристина Маусер - Кошаркашки тренер. Са Брајантом је држала кошаркашку клинику играчицама у WНБА. Иза себе је оставила супруга Мета и двоје деце.

Пејтон Честер (13) - девојчица која је играла у истом тима са Ђијаном и Алисом.

Сара Честер - мајка Пејтон Честер, са њом је путовала на утакмицу.

Ара Зобајан - пилот хеликоптера на кобном лету.

(Курир спорт)

 

 

Коментари / 0

Оставите коментар