Identifikovane žrtve nesreće u Kaliforniji

Američke vlasti su identifikovale svih devet putnika helikoptera koji se u nedelju ujutru po lokalnom vremenu srušio u Kaliforniji.

Košarka 27.01.2020 | 22:01
Identifikovane žrtve nesreće u Kaliforniji

Javnost je u prvi mah saznala da su poginuli Kobi Brajant i njegova 13-godišnja ćerka Đijana, a zatim su i imena ostalih izlazila u javnosti.

Kobi Brajant (42) - legendarni košarkaš, jedan od najboljih svih vremena. Sa suprugom Vanesom je imao ćetiri ćerke Nataliju (17), Đijanu (13), Bjanku (3) i sedmomesečnu Kapri. Blistavu karijeru dugu dve decenije završio je 2016. godine.

Đijana Brajant (13) - nasledila je oca kada je u pitanju strast ka košarci. San joj je bio da završi Konektiket univrzitet i zatim se oproba u ženskoj NBA ligi. Helikopter je leteo ka Mama akademiji, gde je nesrećna devojčica imala utakmicu.

Džon Altobeli (56) - Nekadašnji bejzbol igrač. Često je putovao sa Brajantom kako bi prisustvovao utakmicama njihovih ćerki.

Keri Altobeli (?) - Supruga Džona Altobelija i majka Alise Altobeli.

Alisa Altobeli (13) - Ćerka Keri i Džona, bila je Đijanina saigračica. Zajedno su išle na utakmicu kada se helikopter srušio.

Kristina Mauser - Košarkaški trener. Sa Brajantom je držala košarkašku kliniku igračicama u WNBA. Iza sebe je ostavila supruga Meta i dvoje dece.

Pejton Čester (13) - devojčica koja je igrala u istom tima sa Đijanom i Alisom.

Sara Čester - majka Pejton Čester, sa njom je putovala na utakmicu.

Ara Zobajan - pilot helikoptera na kobnom letu.

(Kurir sport)

 

 

Komentari / 0

Ostavite komentar