Звезде откривају како ће им изгледати наступи на МАЦ-у!

МАЦ спектакл у "Арени" почиње за сат времена, а звезде које наступају завршиле су генералне пробе, и своје утиске поделиле са нама.

Забава 27.01.2020 | 20:06
Звезде откривају како ће им изгледати наступи на МАЦ-у!

Лепа Брена каже да је за гледаоце припремила прави мали спектакуларни шоу програм који траје 6-7 минута: "Биће то заиста нешто прелепо и фантастично, један опус који је повезао мојих 40 година рада, и скрено се надам да ће се веома допасти публици".

Калиопи каже да је већ након првог одгледаног МАЦ-а прошле године одмах пожелела да овог пута наступи на тој сцени. Након генералне пробе, њени утисци су више него позитивни: "У моја 4 минута док будем певала уживаћу максимално, дошла сам са својим бендом, наступићемо уживо онако како се то дешава на мојим концертима, а МАЦ ће се потрудити да тој причи дода једно маестрално и нестварно светло, да би све изгледало магично".

Тончи Хуљић приказаће се публици МАЦ-а на један мало другачији начин, песмом која је свима добро позната: "Чућете једну класичну обраду моје песме која је била писана за Оливера Драгојевића, "Два пут сан умра", у једној потпуно новој изведби са оркестром и са хором".

<а хреф="хттпс://www.телеграф.рс/теме/александра-радовиц" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Александра Радовић гледаоцима МАЦ-а обећава сјајну живу свирку и добру атмосферу, по којој су она и њен бенд познати: "Ја сам позната по наступима уживо, и вечерас ће такође бити ливе наступ, мислим да мене публика због тога и воли, мој бенд сјајно свира, ми смо добро уиграна екипа, тако да је наступ базиран на сјајној живој свирци и доброј атмосфери".

<ифраме срц="//www.yоутубе.цом/ембед/внхx88СГДрQ" wидтх="560" хеигхт="314" аллоwфуллсцреен="аллоwфуллсцреен">

<а хреф="хттпс://www.телеграф.рс/теме/с-а-р-с" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Жарко С.А.Р.С. је након генералне пробе фасциниран величином бине и огромним ЛЕД екранима који су важан део њиховог наступа: "Сцена изгледа грандиозно пре свега због ЛЕД екрана који су преогромни. Кад сам се мало одмакао од бине и дошао на предњи део, окренуо сам се и погледао, изгледа баш грандиозно, у току наступа имамо лепу видео пратњу на екранима, могу да кажем и да ће бити доста људи на сцени, супер је прича, и једва чекам да изађемо на сцену и да покидамо то!"

Пренос МАЦ царпета почео је вечерас у 19:30, а почетак манифестације је у 21 сат.

(Телеграф.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар