Zvezde otkrivaju kako će im izgledati nastupi na MAC-u!

MAC spektakl u "Areni" počinje za sat vremena, a zvezde koje nastupaju završile su generalne probe, i svoje utiske podelile sa nama.

Zabava 27.01.2020 | 20:06
Zvezde otkrivaju kako će im izgledati nastupi na MAC-u!

Lepa Brena kaže da je za gledaoce pripremila pravi mali spektakularni šou program koji traje 6-7 minuta: "Biće to zaista nešto prelepo i fantastično, jedan opus koji je povezao mojih 40 godina rada, i skreno se nadam da će se veoma dopasti publici".

Kaliopi kaže da je već nakon prvog odgledanog MAC-a prošle godine odmah poželela da ovog puta nastupi na toj sceni. Nakon generalne probe, njeni utisci su više nego pozitivni: "U moja 4 minuta dok budem pevala uživaću maksimalno, došla sam sa svojim bendom, nastupićemo uživo onako kako se to dešava na mojim koncertima, a MAC će se potruditi da toj priči doda jedno maestralno i nestvarno svetlo, da bi sve izgledalo magično".

Tonči Huljić prikazaće se publici MAC-a na jedan malo drugačiji način, pesmom koja je svima dobro poznata: "Čućete jednu klasičnu obradu moje pesme koja je bila pisana za Olivera Dragojevića, "Dva put san umra", u jednoj potpuno novoj izvedbi sa orkestrom i sa horom".

Aleksandra Radović gledaocima MAC-a obećava sjajnu živu svirku i dobru atmosferu, po kojoj su ona i njen bend poznati: "Ja sam poznata po nastupima uživo, i večeras će takođe biti live nastup, mislim da mene publika zbog toga i voli, moj bend sjajno svira, mi smo dobro uigrana ekipa, tako da je nastup baziran na sjajnoj živoj svirci i dobroj atmosferi".

Žarko S.A.R.S. je nakon generalne probe fasciniran veličinom bine i ogromnim LED ekranima koji su važan deo njihovog nastupa: "Scena izgleda grandiozno pre svega zbog LED ekrana koji su preogromni. Kad sam se malo odmakao od bine i došao na prednji deo, okrenuo sam se i pogledao, izgleda baš grandiozno, u toku nastupa imamo lepu video pratnju na ekranima, mogu da kažem i da će biti dosta ljudi na sceni, super je priča, i jedva čekam da izađemo na scenu i da pokidamo to!"

Prenos MAC carpeta počeo je večeras u 19:30, a početak manifestacije je u 21 sat.

(Telegraf.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar