Звиздић и Човић данас у Бриселу о ситуацији у БиХ

Предсједавајући Представничког дома Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине Денис Звиздић и предсједавајући Дома народа ПСБиХ Драган Човић учествоват ће на Самиту предсједника Европског парламента са предсједницима парламената држава западног Балкана, који ће 27. и 28. јануара бити одржан у Бриселу.

Босна и Херцеговина 27.01.2020 | 08:15
Звиздић и Човић данас у Бриселу о ситуацији у БиХ

Звиздић и Човић, заједно са предсједницима парламената држава региона, имаће сусрет са предсједником Европског парламента Давидом Сассолијем, као и с члановима Конференције предсједника Европског парламента.

Током Самита биће уприличен и састанак предсједника парламената држава региона са предсједавајућим Радне групе за западни Балкан у Одбору за спољне послове Европског парламента Тонином Пицулом.

Првог дана боравка у Бриселу, 27. јануара, Звиздић и Човић имаће низ састанака са званичницима Европске уније, најављено је из Сектора за односе с јавношћу ПСБиХ.

(Фена)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Напредак

27.01.2020 07:42

Ови це добро плацени европски продаваци магле за дебеле плате сигурно закљуцити да је остварен напредак. У цему......... . Е то овде ником није јасно. Какво губљење времена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Једно је јасно

27.01.2020 08:20

Назадују и они, а не напредују. Ми смо назадни свакако.

Name

Шарене лаже

27.01.2020 08:49

Њихова корист су дневнице и плаћена шетња, од које нама нема користи. Све је само пука формалност, пресипање из шупљег у празно, а народ ће убиједити, као иначе, да је за његово добро.

ОДГОВОРИТЕ