Борци и пензионери: Да се чује и наш глас

У Бањалуци је одржана оснивачка скупштина Одбора бораца и пензионера Партије демократског прогреса. Циљ је кажу да и ове двије популације дају допринос промјенама у Републици Српској и да се коначно и њихов глас чује.

Република Српска 26.01.2020 | 19:11
Борци и пензионери: Да се чује и наш глас

Оснивачи Републике Српске и најбројнија популација становништва, односно борци и пензионери, за свој глас бориће се кроз Партију демократског прогреса. Изабрали су своје представнике у Одбору, који је основан по узору на Форум жена и Форум младих ПДП-а.

„Желим да пошаљем поруку, јер сам ја рођени Бањалучанин, да је дошло вријеме промјена и да нико нема право да ћути. Ћутање је знак одобравања неких погрешних процеса. Зато молим све да помогну овим младим људима, да се десе процеси које сви једва чекамо на овим просторима“, поручује предсједник Одбора бораца и пензионера ПДП-а Перо Максимовић.

Иницијативу бројних грађана, усвојили су представници Градског одбора ПДП-а Бања Лука. Поручују да ће у ПДП-у увијек бити мјеста за све људе, а поготово борце и пензионере који су радни вијек провели градећи Српску.

„Њих је највише, а траже тако мало. Морамо завршити онај дио нашег програма обнове, када су у питању морална обнова и обнова друштва. Зар смо дошли у ситуацију данас да постоји вишак станова, да неко ко има 3,4 стана, дође и до 6. или 7. стана, да овдје сједе људи који су борци прве категорије, који немају све дијелове тијела, а који су и дан данас подстанари“, каже потпредсједник Градског одбора ПДП-а Бања Лука, Саша Чекрлија.

„Ово довољно говори, да смо ми спремни, да са два нова и одбора и читавом инфраструктуром урадимо оно што давно говорим, да постанемо најјача политичка организација на територији Бањалуке, што значи и у РС, да промјенимо оне који су донијели негативне појаве и да преузмемо одговорност за ситуацију у овом друштву без било каквих изговора“, додао је предсједник Градског одбора ПДП-а Бања Лука, Драшко Станивуковић.

Из ПДП-а поручују да ће и представници бораца и пензионера бити на одборничким листама ове странке у Бањалуци и да би формула младост плус искуство требала бити добитна на локалним изборима. 

БН ТВ

 

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

бањалука

26.01.2020 18:15

Покријте се по глави и цутите !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Источно Сарајево

26.01.2020 19:30

Што да ћуте? Даможете ти и твоји да крадете и купујете станове у бесцјење.Бања Лука је једини град у РС гдје опозиција има реалне шансе да и поред куповине гласова, које ће сигурно бити јер је сав сточни фонд већ резервисан,ПОБЈЕДИ.

Name

Објасњење

26.01.2020 20:07

Потпис Бања Лука, инаце је из околине Грахова. Посрецило му се.

Name

Мерц

26.01.2020 19:05

БОРЦИ И ПЕНЗИОНЕРИ САМИ МОГУ ОДЛУЦИТИ О СУДБИНИ РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

26.01.2020 22:38

Теско народу гдје половину популације цине пензионери....!

Name

Бл

26.01.2020 20:34

ПА ПЕНЗИОНЕРИ НЕК ОПЕТ ГЛАСАЈУ ЗА МИЛУ НЕЦЕ ДОБИТИ НИСТА А И БОРЦИ КОЛКО ПУТА СУ ДОБИЛИ ЦРКАВИЦУ УМЈЕСТО ДА СМАЊЕ ПОЛИТИЦАРИМА СВОЈИМ ПУЛЕНИМА И ДАЈУ БОРЦИМА И ПЕЗИОНЕРИМА СРАМНО НЕЗНАМ ОД ЦЕГА ТАЈ СТАРИ ИЗНЕМОГЛИ ИЗРАДЈЕНИ НАРОД ЗИВИ И СТО ДОБИЈЕ ДА ЗА РЕЗИЈЕ И ЉЕКОВЕ И УМИРУ НА СИЛЗ ОД ГЛАДИ И ЗЕЦИ ПОМОЗИТЕ ТИМ ЉУДИМА АКО БОГА ЗНАТЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Формула

26.01.2020 21:54

Стоп криминалу, корупцији, безакоњу, ДАНАС, а СУТРАДАН нам је вец боље.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Категорије

27.01.2020 05:41

Који глас, поновна категоризација под хитно, имате елитне јединице момци не примају ни фенинг конкретно ГАРДА,. КАД СУ ТРЕБАЛИ БИЛИ СУ ТУ СА 18,19 ГОДИНА ДРЖАВО СТИДИ СЕ.

ОДГОВОРИТЕ