Жељко Бебек се враћа у "Бијело дугме"!?

По свему судећи, Жељко Бебек би се радо вратио у Бијело дугме! Како је истакао, превише је било лепих ствари да би памтио оне мање лепе. Шта више - све је свађе и чарке у потпуности заборавио.

Забава 26.01.2020 | 16:55
Жељко Бебек се враћа у "Бијело дугме"!?

Први концерти с првим певачем могли би се, како се наводи, догодити већ на јесен у Сарајеву.

"Што сам старији, осећам да се све више приближавамо једни другима. Хоћемо ли поново бити сарадници, не знам, али из дана у дан све више мислим на њих. Чарке и свађе између нас више нису ни важне, све сам их заборавио. Превише је било лепих ствари да бих памтио свађе", изјавио је он па додао да и данас радо пева хитове групе.

<а цласс="интеxтТаг" хреф="хттпс://www.курир.рс/таг/96658/адис-гојак" дата-таглинк="Адис Гојак">Адис Гојак, продуцент "Бијелог дугмета", рекао је да би они врло волели да виде Бебека у својим редовима.

"Драго ми је што тако мисли, али прво морамо договорити састанак, сести и поразговарати о могућој сарадњи. И пре смо разговарали о тој могућности. Покушавали смо с њим постићи договор у разумним околностима. То је наша жеља и немамо ништа против. Радо ћу се видети с Бебеком и поразговарати с њим о могућој сарадњи", рекао је он. 

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-01-26/01262020050753.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="699" />

Иначе, Бебек је са "Бијелим дугметом" последњи пут наступао 2005. године, на повратничкој мини турнеји која је обухватала концерте у Сарајеву, Загребу и Београду.

Извор: Курир.рс Фото: Зорана Јевтић

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Дугме

26.01.2020 16:44

Бијело дугме без Бебека, никада неможе бити комплетна прича.. Али оваква слаткорјечивост Бебека, је невјероватна након задњих (не) оправданих оптужб на рачун Бреге када му је забранио да са тамбурашима изводи пјесмеме Бијелог Дугмета.. Пале су баш тешке ријечи. Брега их шалта и узима кад кога и како хоће.. Чим недостаје лове, сви би да се измире..

ОДГОВОРИТЕ