Željko Bebek se vraća u "Bijelo dugme"!?

Po svemu sudeći, Željko Bebek bi se rado vratio u Bijelo dugme! Kako je istakao, previše je bilo lepih stvari da bi pamtio one manje lepe. Šta više - sve je svađe i čarke u potpunosti zaboravio.

Zabava 26.01.2020 | 16:55
Željko Bebek se vraća u "Bijelo dugme"!?

Prvi koncerti s prvim pevačem mogli bi se, kako se navodi, dogoditi već na jesen u Sarajevu.

"Što sam stariji, osećam da se sve više približavamo jedni drugima. Hoćemo li ponovo biti saradnici, ne znam, ali iz dana u dan sve više mislim na njih. Čarke i svađe između nas više nisu ni važne, sve sam ih zaboravio. Previše je bilo lepih stvari da bih pamtio svađe", izjavio je on pa dodao da i danas rado peva hitove grupe.

Adis Gojak, producent "Bijelog dugmeta", rekao je da bi oni vrlo voleli da vide Bebeka u svojim redovima.

"Drago mi je što tako misli, ali prvo moramo dogovoriti sastanak, sesti i porazgovarati o mogućoj saradnji. I pre smo razgovarali o toj mogućnosti. Pokušavali smo s njim postići dogovor u razumnim okolnostima. To je naša želja i nemamo ništa protiv. Rado ću se videti s Bebekom i porazgovarati s njim o mogućoj saradnji", rekao je on. 

Inače, Bebek je sa "Bijelim dugmetom" poslednji put nastupao 2005. godine, na povratničkoj mini turneji koja je obuhvatala koncerte u Sarajevu, Zagrebu i Beogradu.

Izvor: Kurir.rs Foto: Zorana Jevtić

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Dugme

26.01.2020 16:44

Bijelo dugme bez Bebeka, nikada nemože biti kompletna priča.. Ali ovakva slatkorječivost Bebeka, je nevjerovatna nakon zadnjih (ne) opravdanih optužb na račun Brege kada mu je zabranio da sa tamburašima izvodi pjesmeme Bijelog Dugmeta.. Pale su baš teške riječi. Brega ih šalta i uzima kad koga i kako hoće.. Čim nedostaje love, svi bi da se izmire..

ODGOVORITE