Легендарни Тоше Проески би данас напунио 39 година!

Покојни певач Тоше Проески рођен је 25. јануара 1981. године, а на данашњи дан би овај уметник напунио 39 година, да није прерано изгубио живот у саобраћајној несрећи.

Забава 25.01.2020 | 18:45
Легендарни Тоше Проески би данас напунио 39 година!

Певач Тони Цетински на свом Инстагарам профилу присетио се Тошета и емотивним речима евоцирао успомену на свог покојног пријатеља.

Данашњи дан (твој рођендан) требало би прогласити даном ЉУБАВИ јер то је оно што си у свему и свима давао. Фалиш. Време не лечи ране, само се покушавамо носити са својим ранама. Воли те твој братко - написао је Тони.

Тоше је погинуо 16. октобра 2007. године у саобраћајној несрећи на аутопуту код Нове Градишке, у Хрватској, а са њим у колима је тада била и његова менаџерка Љиљана Петровић која се након несреће повукла из јавног живота.

Данас, на његов рођендан, фанови већ традиционално иду на његов гроб који се налази се на гробљу Гумење у Крушеву, где пале свеће и сећају се Тошета који је иза себе оставио ванвременске хитове.

Оно што годинама шокира је певачева гробница која је заправо импровизована метална констукција која је покривена и ограђена пластиком и најлонима, прекривена теписоном од вештачке траве, док је простор око гроба поплочан бехатон плочама.

Ипак, према информацијама које су објављене у Електронском систему јавних набавки, изградња Тошетове гробнице би требало да почне 10. септембра и буде готова до краја новембра.

Извор: Телеграф.рс Фото: Yт/принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар