Legendarni Toše Proeski bi danas napunio 39 godina!

Pokojni pevač Toše Proeski rođen je 25. januara 1981. godine, a na današnji dan bi ovaj umetnik napunio 39 godina, da nije prerano izgubio život u saobraćajnoj nesreći.

Zabava 25.01.2020 | 18:45
Legendarni Toše Proeski bi danas napunio 39 godina!

Pevač Toni Cetinski na svom Instagaram profilu prisetio se Tošeta i emotivnim rečima evocirao uspomenu na svog pokojnog prijatelja.

Današnji dan (tvoj rođendan) trebalo bi proglasiti danom LJUBAVI jer to je ono što si u svemu i svima davao. Fališ. Vreme ne leči rane, samo se pokušavamo nositi sa svojim ranama. Voli te tvoj bratko - napisao je Toni.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Današnji dan ( tvoj rođendan ) trebalo bi proglasiti danom LJUBAVI jer to je ono što si u svemu i svima davao. Fališ. Vrijeme ne liječi rane, samo se pokušavamo nositi sa svojim ranama. Voli te tvoj bratko #samoljubav #samotose

Објава коју дели Tony Cetinski⭐️ (@tonicetinski) дана

Toše je poginuo 16. oktobra 2007. godine u saobraćajnoj nesreći na autoputu kod Nove Gradiške, u Hrvatskoj, a sa njim u kolima je tada bila i njegova menadžerka Ljiljana Petrović koja se nakon nesreće povukla iz javnog života.

Danas, na njegov rođendan, fanovi već tradicionalno idu na njegov grob koji se nalazi se na groblju Gumenje u Kruševu, gde pale sveće i sećaju se Tošeta koji je iza sebe ostavio vanvremenske hitove.

Ono što godinama šokira je pevačeva grobnica koja je zapravo improvizovana metalna konstukcija koja je pokrivena i ograđena plastikom i najlonima, prekrivena tepisonom od veštačke trave, dok je prostor oko groba popločan behaton pločama.

Ipak, prema informacijama koje su objavljene u Elektronskom sistemu javnih nabavki, izgradnja Tošetove grobnice bi trebalo da počne 10. septembra i bude gotova do kraja novembra.

Izvor: Telegraf.rs Foto: Yt/printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar