Драгутин Родић предсједник ГО ДНС Приједор

У Приједору је данас одржана ванредна скупштина Градског одбора ДНС-а на којој је за предсједника изабран Драгутин Родић умјесто досадашњег Миленка Ђаковића. 

Република Српска 25.01.2020 | 15:27
Драгутин Родић предсједник ГО ДНС Приједор

Једногласном одлуком 285 присутних чланова Градске организација ДНС-а Приједор  за предсједника Градског одбора ове странке изабран је Драгутин Родић.

Он је у изјави новинарима рекао да је његов избор подржан од свих мјесних организација града Приједора и највиших органа Градске организације.

Родић је изразио наду да ће ДНС бити много видљивији са својом политиком у граду Приједору и додао: 
Изјава Драгутин Родић, предсједник ГО ДНС-а Приједор 

Оставку Миленка Ђаковића на функцију предсједника Градског одбора ДНС-а Приједор, новоизабрани предсједник Родић објашњава да је то била оставка договора странке да један човјек не обавља више функција већ искључиво у овом случају функцију само Градоначелника. 

Родић је додао да ће Градски одбор умјесто три имати шест потпредсједника као и одређене промјене када је у питању реонска координација.
Изјава Драгутин Родић, предсједник ГО ДНС-а Приједор

На изборну скупштину ДНС-а у Приједору у пратњи свог како је раније написао другог оца,  био је  и Ненад Нешић предсједник ДНС-а  који је истакао да је овом скупштином у Приједору стављена тачка на приче о свим турбуленцијама како унутар Градског одбора ДНС-а Приједор тако и унутар саме странке.

Ненад Нешић, предсједник ДНС-а је најавио да ће до краја фебруара бити одржана ванредна скупштина Републичке организације ДНС-а гдје ће бити изабран предсједник ове стране у пуном мандату.

Коалиција ДНС-СНСД према ријечима Нешића наставља да функционише.

На изборној скупштини ДНС-а у Приједору  осим локалних функционера и чланова странке,  присуствовали су претходни предсједник ДНС-а Марко Павић, ДНС-ов министар у Влади Републике Српске Лејла Решић, те посланици у Народној скупштини Републике Српске Душко Ивић, Мирко Совиљ, Дане Малешевић, Славко Глигорић и Александар Главаш. 

(БН)

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

Алан Форд

25.01.2020 14:58

Тако и треба омладинца на чело.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Днс градиска

25.01.2020 16:12

Гдје су Бањац и Радовић

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВОРНИК

25.01.2020 16:53

Никада мртвац није оживио, па неће ни ваш ДНС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДНС Дубица

25.01.2020 17:53

Ведра лица као на 40 дана да су дошли

Name

Маја

25.01.2020 17:17

Земља цуда! Васкрсао и Павиц! Има ли овај цовјек достојанства, своје ја? Мени је њега заиста муцно гледати, помало ми га и зао. Луд, збуњен а нормалног нигдје!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

25.01.2020 18:57

Какав Днс то је прослост,кад видите ко им води странку

ОДГОВОРИТЕ
Name

Поткозарје

25.01.2020 22:35

Нема овдје висе ниста од ДНС ово је СНСД са другим именом после избора неће их бити сви ће у СНСД,тако им и треба кад нису имали м... да окрену леђа СНСД-у и Милокраду,могли су бити 2 странка у РС са предсједником или премијером кад им је то СДС нудио,а сад их је Милокрад за вечеру купио и разбуцо ,како је посло само јос ПДП и малог Драска неможе купити јер момак има образ и било какву визију од ови пилтрона и метузалема ко сто су ЧАВИЋ ПЕТРОВИЋ МИТРОВИЋ МИЋИЋ,ти су давно требали да имају и мало образа бити кући и чувати праунуке не унуке,док је такви у политици нас ће све мање бизи у републици

Name

25.01.2020 23:38

Па откуда овај ,јадан ПД ако Родиц буде власт

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАНКО ВЛАДИЧИЋ

26.01.2020 11:03

Многи од нас су још једино теби вјеровали мој Родићу, али и ти нас изневјери тиме што пристајеш да ти Нешић буде предсједник. Без обзира што си нас разочарао вјерујемо да ниси, за разлику од Павића, узео велике паре од Нешића

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Ранко

26.01.2020 11:30

Браво за коментар и 1000 посто тачан , међутим бојим се да Днс више не постоји , можете мислити сељачина да води странку , ово је највеће понижење за гласече Днс којих на следецим изборима неће ни бити Днс је прошлост , легло , лопова , сељака и папака

Name

ПЕТКО ГАШЕВИЋ

26.01.2020 13:39

Ја сам дошао у ДНС од оснивања, искључиво због Радојице Млађеновића, али након одласка 90% чланства у Демос надао сам се да ће он поново бити предсједник општинског одбора. Кад су Чедо Сарић и Ненад Нешић довели онога Мастила из СДС -а нама за предсједника ја сам дигао руке и напустио за сва времена ДНС, а како чујем многи ће исто урадити!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛЕ МИЛАНОВИЋ

26.01.2020 15:14

То Петко, свака ти част, исто размишљамо и исто дјелујемо, ја прелазим у ДЕМОС, а вјерујем да ћеш и ти!