Dragutin Rodić predsjednik GO DNS Prijedor

U Prijedoru je danas održana vanredna skupština Gradskog odbora DNS-a na kojoj je za predsjednika izabran Dragutin Rodić umjesto dosadašnjeg Milenka Đakovića. 

Republika Srpska 25.01.2020 | 15:27
Dragutin Rodić predsjednik GO DNS Prijedor

Jednoglasnom odlukom 285 prisutnih članova Gradske organizacija DNS-a Prijedor  za predsjednika Gradskog odbora ove stranke izabran je Dragutin Rodić.

On je u izjavi novinarima rekao da je njegov izbor podržan od svih mjesnih organizacija grada Prijedora i najviših organa Gradske organizacije.

Rodić je izrazio nadu da će DNS biti mnogo vidljiviji sa svojom politikom u gradu Prijedoru i dodao: 
Izjava Dragutin Rodić, predsjednik GO DNS-a Prijedor 

Ostavku Milenka Đakovića na funkciju predsjednika Gradskog odbora DNS-a Prijedor, novoizabrani predsjednik Rodić objašnjava da je to bila ostavka dogovora stranke da jedan čovjek ne obavlja više funkcija već isključivo u ovom slučaju funkciju samo Gradonačelnika. 

Rodić je dodao da će Gradski odbor umjesto tri imati šest potpredsjednika kao i određene promjene kada je u pitanju reonska koordinacija.
Izjava Dragutin Rodić, predsjednik GO DNS-a Prijedor

Na izbornu skupštinu DNS-a u Prijedoru u pratnji svog kako je ranije napisao drugog oca,  bio je  i Nenad Nešić predsjednik DNS-a  koji je istakao da je ovom skupštinom u Prijedoru stavljena tačka na priče o svim turbulencijama kako unutar Gradskog odbora DNS-a Prijedor tako i unutar same stranke.

Nenad Nešić, predsjednik DNS-a je najavio da će do kraja februara biti održana vanredna skupština Republičke organizacije DNS-a gdje će biti izabran predsjednik ove strane u punom mandatu.

Koalicija DNS-SNSD prema riječima Nešića nastavlja da funkcioniše.

Na izbornoj skupštini DNS-a u Prijedoru  osim lokalnih funkcionera i članova stranke,  prisustvovali su prethodni predsjednik DNS-a Marko Pavić, DNS-ov ministar u Vladi Republike Srpske Lejla Rešić, te poslanici u Narodnoj skupštini Republike Srpske Duško Ivić, Mirko Sovilj, Dane Malešević, Slavko Gligorić i Aleksandar Glavaš. 

(BN)

Komentari / 12

Ostavite komentar
Name

Alan Ford

25.01.2020 14:58

Tako i treba omladinca na čelo.

ODGOVORITE
Name

Dns gradiska

25.01.2020 16:12

Gdje su Banjac i Radović

ODGOVORITE
Name

ZVORNIK

25.01.2020 16:53

Nikada mrtvac nije oživio, pa neće ni vaš DNS.

ODGOVORITE
Name

DNS Dubica

25.01.2020 17:53

Vedra lica kao na 40 dana da su došli

Name

Maja

25.01.2020 17:17

Zemlja cuda! Vaskrsao i Pavic! Ima li ovaj covjek dostojanstva, svoje ja? Meni je njega zaista mucno gledati, pomalo mi ga i zao. Lud, zbunjen a normalnog nigdje!

ODGOVORITE
Name

Milan

25.01.2020 18:57

Kakav Dns to je proslost,kad vidite ko im vodi stranku

ODGOVORITE
Name

Potkozarje

25.01.2020 22:35

Nema ovdje vise nista od DNS ovo je SNSD sa drugim imenom posle izbora neće ih biti svi će u SNSD,tako im i treba kad nisu imali m... da okrenu leđa SNSD-u i Milokradu,mogli su biti 2 stranka u RS sa predsjednikom ili premijerom kad im je to SDS nudio,a sad ih je Milokrad za večeru kupio i razbuco ,kako je poslo samo jos PDP i malog Draska nemože kupiti jer momak ima obraz i bilo kakvu viziju od ovi piltrona i metuzalema ko sto su ČAVIĆ PETROVIĆ MITROVIĆ MIĆIĆ,ti su davno trebali da imaju i malo obraza biti kući i čuvati praunuke ne unuke,dok je takvi u politici nas će sve manje bizi u republici

Name

4d

25.01.2020 23:38

Pa otkuda ovaj ,jadan PD ako Rodic bude vlast

ODGOVORITE
Name

RANKO VLADIČIĆ

26.01.2020 11:03

Mnogi od nas su još jedino tebi vjerovali moj Rodiću, ali i ti nas iznevjeri time što pristaješ da ti Nešić bude predsjednik. Bez obzira što si nas razočarao vjerujemo da nisi, za razliku od Pavića, uzeo velike pare od Nešića

ODGOVORITE
Name

Re Ranko

26.01.2020 11:30

Bravo za komentar i 1000 posto tačan , međutim bojim se da Dns više ne postoji , možete misliti seljačina da vodi stranku , ovo je najveće poniženje za glaseče Dns kojih na sledecim izborima neće ni biti Dns je prošlost , leglo , lopova , seljaka i papaka

Name

PETKO GAŠEVIĆ

26.01.2020 13:39

Ja sam došao u DNS od osnivanja, isključivo zbog Radojice Mlađenovića, ali nakon odlaska 90% članstva u Demos nadao sam se da će on ponovo biti predsjednik opštinskog odbora. Kad su Čedo Sarić i Nenad Nešić doveli onoga Mastila iz SDS -a nama za predsjednika ja sam digao ruke i napustio za sva vremena DNS, a kako čujem mnogi će isto uraditi!

ODGOVORITE
Name

MILE MILANOVIĆ

26.01.2020 15:14

To Petko, svaka ti čast, isto razmišljamo i isto djelujemo, ja prelazim u DEMOS, a vjerujem da ćeš i ti!