Бајевић: Нама не треба лијепа игра, него побједа

Селектор фудбалске репрезентације Босне и Херцеговине Душан Бајевић је на данашњој конференцији за медије говорио о изазовима који су пред њим.

Фудбал 25.01.2020 | 11:43
Бајевић: Нама не треба лијепа игра, него побједа
Сасвим сигурно питање које бх. јавност највише интересује је да ли ће се Огњен Врањеш вратити у репрезентацију БиХ.

"Врањеш је дио репрезентације већ дуго. Он је дао много репрезентацији, али мора водити рачуна о свом понашању ван терена и посљедицама које оно носи. Десило се то што се десило, довело је до одлагања позива да он дође у репрезентацију. Сада све зависи од њега самог. Разговарао сам с њим, разговарат ћу још једном да будем сигуран да ли ће бити позван. Највише од њега зависи да ли ће се вратити у репрезентацију", рекао је Бајевић.

Бајевић није желио говорити посебно о осталим играчима, али је истакао како прати форму свих играча, као и противнике.

Истакао је како бх. тиму  "не треба љепота у игри, већ побједе", како би се пласирали на Европско првенство.
 
Бајевић није отписао ни играче који не играју у својим клубовима, већ да ће позвати све оне који својим искуством могу помоћи репрезентацији.

"Сви играчи морају схватити да се морају промијенити и гледати само успјех репрезентације. Момци су веома озбиљни, играју у клубовима ван наше земље, великим клубовима и тако се морају понашати и у репрезентацији", рекао је Бајевић.

Селектор БиХ је комплетирао скоро читав стручни штаб. Са њим ће сарађивати в.д. техничког директора и координатор националних селекција Звјездан Мисимовић, тим-менаџер Дарко Љубојевић, те тренери Русмир Цвико, Аднан Чустовић и Славен Муса.

За кондициону припрему задужен ће бити Елдин Јелешковић, док је позиција тренера голмана упражена и биће попуњена ускоро.

Стручни штаб је именован на период до завршетка Европског првенства.
 
(Клиx)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Босанац

30.01.2020 19:40

Ако вратис Врањеса у репрезентацију из поуздани информација знамо да це петорица одбити да играју за репрезентацији,а ти цес бајевицу напоље.

ОДГОВОРИТЕ