Отворена 14 Хифа Оил–Еуро Оил бензинска пумпа

– У Храсници, насељу у сарајевској општини Илиџа, данас је свечано отворена четрнаеста по реду Хифа Оил  - Еуро Оил бензинска пумпа, водећег приватног дистрибутера нафте и нафтних деривата у Босни и Херцеговини.

Босна и Херцеговина 23.01.2020 | 14:01
Отворена 14 Хифа Оил–Еуро Оил бензинска пумпа

Ријеч је о првом малопродајном објекту отвореном у овој години, чиме је настављен врло снажан циклус инвестиција у малопродају.

Подсјећамо прошле године компанија је отворила осам бензинских пумпи, а претпрошле пет.

У оквиру своје понуде ова, као и све остале Хифа Оил – Еуро Оил пумпе, нуди најквалитетније дизел и бензин гориво новог бренда високих перформанси - ИСОМАX. 

ИСОМАX  представља нову генерацију адитивираних горива које је прилагођено новим стандардима ЕУРО 6 мотора.

Нови бренд је развијен тако да се његовом употребом постиже идеалан омјер снаге и потрошње, те самим тим продужава радни вијек мотора чак и у екстремним условима као што су велике хладноће.

У оквиру бренда ИСОМАX на тржиште су пласирана и уља, мазива за аутомобиле, као и линија ауто – козметике. 

Такође, пумпа у Храсници посједује све садржаје које Хифа Оил – Еуро Оил нуди у складу са својим стандардима, а који обухватају популарну кафу "ТО ГО", бесплатну Wи-Фи услугу, те Еуро – Маркет са великим избором роба широке потрошње. 

Радно вријеме пумпе у Храсници је од 06,00 до 24,00 сата.

Након што је прије нешто више од годину дана отворена модерна бензинска пумпа у сарајевском насељу Швракино у општини Нови Град, ово је други по реду малопродајни објекат Хифа Оил  - Еуро Оил у главном граду Босне и Херцеговине.  

У Босни и Херцеговини Хифа Оил посједује бензинске пумпе у Сарајеву, Грачаници, Градачцу, Маглају, Добоју, Теслићу, Бусовачи, Бановићима, Рудом и Живиницама.

Са двије пумпе у главном граду Црне Горе – Подгорици, Хифа Оил је прва и за сада једина домаћа компанија које је у овом сегнемту пословања изашла на инострано тржиште.

Енергија која покреће, саопштено је из ове компаније.

(БН)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Диесел

23.01.2020 15:30

Свака част господину Ахметлићу који је велики бизнисмен,али још већи човјек!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бензин

23.01.2020 20:15

Лос квалитет не знам одакле набавља гориво троси висе слабо вуце

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

24.01.2020 02:02

Истина, и ја сам то примјетио. Бензин им је смеће. Повећана потрошња, а мотор као да ради на пола снаге.