Otvorena 14 Hifa Oil–Euro Oil benzinska pumpa

– U Hrasnici, naselju u sarajevskoj opštini Ilidža, danas je svečano otvorena četrnaesta po redu Hifa Oil  - Euro Oil benzinska pumpa, vodećeg privatnog distributera nafte i naftnih derivata u Bosni i Hercegovini.

Bosna i Hercegovina 23.01.2020 | 14:01
Otvorena 14 Hifa Oil–Euro Oil benzinska pumpa

Riječ je o prvom maloprodajnom objektu otvorenom u ovoj godini, čime je nastavljen vrlo snažan ciklus investicija u maloprodaju.

Podsjećamo prošle godine kompanija je otvorila osam benzinskih pumpi, a pretprošle pet.

U okviru svoje ponude ova, kao i sve ostale Hifa Oil – Euro Oil pumpe, nudi najkvalitetnije dizel i benzin gorivo novog brenda visokih performansi - ISOMAX. 

ISOMAX  predstavlja novu generaciju aditiviranih goriva koje je prilagođeno novim standardima EURO 6 motora.

Novi brend je razvijen tako da se njegovom upotrebom postiže idealan omjer snage i potrošnje, te samim tim produžava radni vijek motora čak i u ekstremnim uslovima kao što su velike hladnoće.

U okviru brenda ISOMAX na tržište su plasirana i ulja, maziva za automobile, kao i linija auto – kozmetike. 

Takođe, pumpa u Hrasnici posjeduje sve sadržaje koje Hifa Oil – Euro Oil nudi u skladu sa svojim standardima, a koji obuhvataju popularnu kafu "TO GO", besplatnu Wi-Fi uslugu, te Euro – Market sa velikim izborom roba široke potrošnje. 

Radno vrijeme pumpe u Hrasnici je od 06,00 do 24,00 sata.

Nakon što je prije nešto više od godinu dana otvorena moderna benzinska pumpa u sarajevskom naselju Švrakino u opštini Novi Grad, ovo je drugi po redu maloprodajni objekat Hifa Oil  - Euro Oil u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.  

U Bosni i Hercegovini Hifa Oil posjeduje benzinske pumpe u Sarajevu, Gračanici, Gradačcu, Maglaju, Doboju, Tesliću, Busovači, Banovićima, Rudom i Živinicama.

Sa dvije pumpe u glavnom gradu Crne Gore – Podgorici, Hifa Oil je prva i za sada jedina domaća kompanija koje je u ovom segnemtu poslovanja izašla na inostrano tržište.

Energija koja pokreće, saopšteno je iz ove kompanije.

(BN)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Diesel

23.01.2020 15:30

Svaka čast gospodinu Ahmetliću koji je veliki biznismen,ali još veći čovjek!

ODGOVORITE
Name

Benzin

23.01.2020 20:15

Los kvalitet ne znam odakle nabavlja gorivo trosi vise slabo vuce

ODGOVORITE
Name

Re:

24.01.2020 02:02

Istina, i ja sam to primjetio. Benzin im je smeće. Povećana potrošnja, a motor kao da radi na pola snage.