"Не вјерујем у срећу, петерци нису лутрија"

Селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић рекао је данас да је очекивао тешку утакмицу против Шпаније, али са другачијим исходом и истакао да не верује у срећу и да пенали нису лутрија.

Остали спортови 22.01.2020 | 20:27
"Не вјерујем у срећу, петерци нису лутрија"

Специјални извештач Курира из Будимпеште - Гојко Филиповић

"Дефинитивно смо очекивали овакву тешку утакмицу, не са оваквим исходом, али смо очекивали да може да додје до петераца... Шпанци су успели да преокрену резултат и, оно чега смо се прибојавали, да наметну свој ритам, физички су доминирали другом и трећом четвртином", рекао је Савић новинарима после меча. 

"Ми смо после јурили резултат, успели да стигнемо и дефинитивно смо заказали са играчем више. Дошли смо до петераца који су се завршили како су се завршили", додао је селектор Србије.

Ватерполо репрезентација Србије није успела да се пласира у полуфинале Европског првенства у Будимпешти, пошто је данас после петераца изгубила од Шпаније са 9:10.

Упитан да ли Шпанци сада имали више среће, Савић је навео да не верује у срећу у спорту.

"Ја у спорту не верујем у срећу, све се то вежба тако да ни петерци нису лутрија", рекао је он.

Србији сада предстоји борба за пласман од петог до осмог места.

"Предстоји нам да се дигнемо што ће бити тешко јер екипа није навикла на овакве ствари и да остваримо што бољи резултат у овом тренутку. Можемо ово озбиљно да  искористимо пре свега кроз анализу грешака и да овај турнир искористимо као припрему за Олимпијске игре", рекао је Савић.

(Курир)

Коментари / 0

Оставите коментар