Врата усмртила мушкарца док их је поправљао

Тешка несрећа догодила се јучер у 16:25 сати, када је приликом отклањања квара на вратима хуманитарног Удружења “Помози.ба”, у улици Азићи, општина Илиџа, смртно страдао Н. Т. (30), настањен у Источном Новом Сарајеву.

Босна и Херцеговина 22.01.2020 | 13:39
Врата усмртила мушкарца док их је поправљао

Незванично се сазнаје да су на мушкарца пала тешка роло-врата.

Он је задобио повреде усљед којих је преминуо на лицу мјеста те су љекари Завода за хитну медицинску помоћ Кантона Сарајево могли само констатирати смрт.

Увиђај су обавили дежурни тужилац Тужилаштва Кантона Сарајево, припадници Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево, овлаштени судски вјештаци медицинске струке и заштите на раду и инспектор заштите на раду Кантона. Тијело преминулог је возилом КЈКП “Покоп” превезено у просектуру Баре.

Из Удружења “Помози.ба” за “Аваз” су казали да их је потресла ова трагедија.

- Могу вам само потврдити да се десио несретан случај у којем је страдала једна особа, а с обзиром на то да је истрага у току, за сада вам не можемо давати више информација.

Једино што можемо рећи је да смо дубоко потресени овим догађајем и да упућујемо искрено саучешће породици настрадалог. Званично саопштење и остале информације ћемо послати чим се оконча истрага - казала је Маја Арсланагић, портпарол Удружења “Помози.ба”. 

(Аваз)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Бојан Јевтовиц

23.01.2020 17:05

Лака ти земља мој брате!

ОДГОВОРИТЕ