Отворена канцеларија Удружења студената РС у Новом Саду

У Новом Саду отварена је канцеларије Удружења студената Републике Српске.

Србија 22.01.2020 | 12:46
Отворена канцеларија Удружења студената РС у Новом Саду

Удружење је основано 16.04.2019.  године и у првој години свог постојања постигли су завидне резултате на свим пољима (култура, спорт, образовање).

Циљ Удружења је окупљање и организовање студената који долазе из Републике Српске. Данас су се отварањем канцеларије са сједиштем у Спенсу Нови Сад, стекли услови за даљи рад и развој Удружења, на корист сваком његовом члану.

Канцеларије Удружења отворио је градоначелник Новог Сада Милош Вучевиц заједно са предсједником боксерског савеза Србије Ненадом Боровчанином, који су се активно истакли у помоћи Удружењу у претходном периоду.

У свом обраћању присутнима Градоначелник Милош Вучевиц истакао је важност студената из Републике Српске у градњи и развоју Новога Сада, а да ће овако организовање додатно доприњети томе.

Дрину је Вучевић назвао само лијепом ријеком и ништа висе од тога, ма како је други називали, и истакао да је град Нови Сад заједно са Владом Србије спреман и одлучан у намјери да увијек и на сваки начин помогне студентима Републике Српске на територији Србије као и Републици Српској.

Заслуге за развој и достигнућа Удружења носи и предсједник Управног одбора удружења Дејан Пудар који се поред Милоша Вучевица и Ненада Боровчанина обратио присутним студентима.

(БН)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Рале

22.01.2020 16:20

Јадан је нови сад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да ли

23.01.2020 14:31

Је основано наведено удружење, дата им канцеларија, а вјероватно и добре плате, ради сљедећих избора у РС, као нека врста лоби-представништва?

ОДГОВОРИТЕ