Шабанова удовица се иселила из виле на Дедињу, све је подсећа на њега!

Гордана Шаулић спаковала је кофере и отишла из велике породичне куће. Идућег месеца навршиће се тачно годину дана од погибије легендарног певача Шабана Шаулића, који је настрадао у Немачкој, после наступа.

Забава 21.01.2020 | 22:57
Шабанова удовица се иселила из виле на  Дедињу, све је подсећа на њега!

Његова удовица Гордана и даље се тешко носи с тешким губитком, а скоро годину дана после мужевљеве смрти решила је да спакује кофере и исели се из куће у којој је живела с њим.

Гоца је променила пребивалиште, а некадашњи породични дом на Дедињу дала на издавање.

"Гоца и Шабан су ту углавном били сами, деца су им долазила, али свако од њих има своје куће и станове. Када је Шабан настрадао, Гоци је све то тешко пало, а на све то и самачки живот у оноликој кући која је за њу једну стварно превелика и беспотребна. Због тога је скоро решила да се исели потражи нови, мањи дом", објашњава добро обавештени извор и додаје да је кућа већ издата, али да се у њу још увек нико није уселио.

У дому где су некада живели Шаулићи све је тихо и мирно - врата су закључана, све ролетне спуштене, а више нема ни Шабанове умрлице, која је месецима уназад била истакнута на капији, сазнали су српски медији.

Иначе, ова кућа у елитном делу Београда простире се на више од 600 квадратних метара, а за њену куповину и реновирање утрошено је близу милион евра.

Ипак Шабан је много времена проводио у викендици у Крчедину где је ишао на пецање, и увек је истицао да то место највише воли.

Извор: Курир/Телеграф Фото: Марко Јовановић

Коментари / 0

Оставите коментар