Šabanova udovica se iselila iz vile na Dedinju, sve je podseća na njega!

Gordana Šaulić spakovala je kofere i otišla iz velike porodične kuće. Idućeg meseca navršiće se tačno godinu dana od pogibije legendarnog pevača Šabana Šaulića, koji je nastradao u Nemačkoj, posle nastupa.

Zabava 21.01.2020 | 22:57
Šabanova udovica se iselila iz vile na  Dedinju, sve je podseća na njega!

Njegova udovica Gordana i dalje se teško nosi s teškim gubitkom, a skoro godinu dana posle muževljeve smrti rešila je da spakuje kofere i iseli se iz kuće u kojoj je živela s njim.

Goca je promenila prebivalište, a nekadašnji porodični dom na Dedinju dala na izdavanje.

"Goca i Šaban su tu uglavnom bili sami, deca su im dolazila, ali svako od njih ima svoje kuće i stanove. Kada je Šaban nastradao, Goci je sve to teško palo, a na sve to i samački život u onolikoj kući koja je za nju jednu stvarno prevelika i bespotrebna. Zbog toga je skoro rešila da se iseli potraži novi, manji dom", objašnjava dobro obavešteni izvor i dodaje da je kuća već izdata, ali da se u nju još uvek niko nije uselio.

U domu gde su nekada živeli Šaulići sve je tiho i mirno - vrata su zaključana, sve roletne spuštene, a više nema ni Šabanove umrlice, koja je mesecima unazad bila istaknuta na kapiji, saznali su srpski mediji.

Inače, ova kuća u elitnom delu Beograda prostire se na više od 600 kvadratnih metara, a za njenu kupovinu i renoviranje utrošeno je blizu milion evra.

Ipak Šaban je mnogo vremena provodio u vikendici u Krčedinu gde je išao na pecanje, i uvek je isticao da to mesto najviše voli.

Izvor: Kurir/Telegraf Foto: Marko Jovanović

Komentari / 0

Ostavite komentar