Вучић у Давосу са свјетским званичницима

Председник Србије Александар Вучић имао је данас у Давосу, пред церемонију званичног отварања Светског економског форума, разговоре са бројним званичницима, међу којима су шефица Европске комисије Урсула фон дер Лајен и председник Светског економског форума Берге Бренде.

Србија 20.01.2020 | 19:38
Вучић у Давосу са свјетским званичницима

Вучић је на инстаграм налогу "будућностсрбијеав", уз фотографије својих сусрета са страним званчницима истакао да је за Србију веома важно да буде присутна у Давосу и да буде добро представљена.

"Овде у Давосу имамо прилику да говоримо о нашем инвестиционом амбијенту, о резултатима које смо постигли, о једној од највиших стопа раста у целој Европи и да позовемо привреднике да инвестирају у Србију, да поправимо стандард и квалитет живота наших градана и да видимо шта су следећи потези које морамо да урадимо", наводи се уз фотографију Вучића са Фон дер Лајен.

 

Поред фотографије са Брендеом, Вучић је написао: "Пријатељски разговори пред отварање Светског економског форума".

Председник Србије се на Инстаграму захвалио оснивачу и извршном председнику Светског економског форума Клаусу Швабу на подршци и редовним позивима за учешће на том скупу.

 

"Хвала на подршци и редовним позивима за учешће на Светском економском форуму", стоји поред фотографије Вучића са Швабом.

Председник Србије је у посту поред фотографије са председником Јерменије Арменом Саркисијаном написао да је Светски економски форум у Давосу одлично место где за кратко време може много да се чује, да се остваре важни контакти, али и сретну стари пријатељи.

 

(Тањуг/Курир)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Питање

21.01.2020 05:04

И шта ако је???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рв

21.01.2020 06:38

Ко иде испред Бејха, Комшић или сва тројица?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Непозваним

21.01.2020 09:19

Зна се гдје је мјесто!

Name

Гладеж и грабеж

21.01.2020 09:27

Српски члан не може. Има већ раније преузетих обавеза. Све у вези са славом светог Јована. Ред је обићи неке од јарана, политичких дужника, по систему, ебига, море затребати. У Дубици се већ и сликао код оног посланика превртанера.

ОДГОВОРИТЕ