Vučić u Davosu sa svjetskim zvaničnicima

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić imao je danas u Davosu, pred ceremoniju zvaničnog otvaranja Svetskog ekonomskog foruma, razgovore sa brojnim zvaničnicima, među kojima su šefica Evropske komisije Ursula fon der Lajen i predsednik Svetskog ekonomskog foruma Berge Brende.

Srbija 20.01.2020 | 19:38
Vučić u Davosu sa svjetskim zvaničnicima

Vučić je na instagram nalogu "budućnostsrbijeav", uz fotografije svojih susreta sa stranim zvančnicima istakao da je za Srbiju veoma važno da bude prisutna u Davosu i da bude dobro predstavljena.

"Ovde u Davosu imamo priliku da govorimo o našem investicionom ambijentu, o rezultatima koje smo postigli, o jednoj od najviših stopa rasta u celoj Evropi i da pozovemo privrednike da investiraju u Srbiju, da popravimo standard i kvalitet života naših gradana i da vidimo šta su sledeći potezi koje moramo da uradimo", navodi se uz fotografiju Vučića sa Fon der Lajen.

 

Pored fotografije sa Brendeom, Vučić je napisao: "Prijateljski razgovori pred otvaranje Svetskog ekonomskog foruma".

Predsednik Srbije se na Instagramu zahvalio osnivaču i izvršnom predsedniku Svetskog ekonomskog foruma Klausu Švabu na podršci i redovnim pozivima za učešće na tom skupu.

 

"Hvala na podršci i redovnim pozivima za učešće na Svetskom ekonomskom forumu", stoji pored fotografije Vučića sa Švabom.

Predsednik Srbije je u postu pored fotografije sa predsednikom Jermenije Armenom Sarkisijanom napisao da je Svetski ekonomski forum u Davosu odlično mesto gde za kratko vreme može mnogo da se čuje, da se ostvare važni kontakti, ali i sretnu stari prijatelji.

 

(Tanjug/Kurir)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Pitanje

21.01.2020 05:04

I šta ako je???

ODGOVORITE
Name

Рв

21.01.2020 06:38

Ко иде испред Бејха, Комшић или сва тројица?

ODGOVORITE
Name

Nepozvanim

21.01.2020 09:19

Zna se gdje je mjesto!

Name

Gladež i grabež

21.01.2020 09:27

Srpski član ne može. Ima već ranije preuzetih obaveza. Sve u vezi sa slavom svetog Jovana. Red je obići neke od jarana, političkih dužnika, po sistemu, ebiga, more zatrebati. U Dubici se već i slikao kod onog poslanika prevrtanera.

ODGOVORITE