Бака Прасе сурово прозвао ЈК, услиједио одговор

Богдан је рекао да мора да пази шта прича, јер ко зна кога све Јелена има, и да неко може да га убије...

Забава 20.01.2020 | 13:11
Бака Прасе сурово прозвао ЈК, услиједио одговор

Због интервјуа Јелене Карлеуше за Телеграф ЈЕТСЕТ настао је прави хаос на интернету, а све због њених сурових коментара на рачун јутјубера и блогера.

- Проблем је у томе што су тренутно на снази неки људи, мада је то тужна снага, јефтина снага. То су људи који немају апсолутно никакав кредибилитет и кавлитете. То су неки песмичуљци и неки полу ликови измилели из неких блогераја, јутјубераја и неких ријалитија - оштро је прокоментарисала Јелена.

- Моје ћерке искључиво гледају само та с*ања, само тај јутјуберај, тај блогерај и те будалаштине. Ја сам им рекла да ћу још врло мало то толерисати зато што су мале, али је срамота да моје ћерке слушају та с*ања. Мада оне су још мале, кад одрасту сигурно ће се стидети тога - рекла је Карлеуша за ТелеграфЈЕТСЕТ.

Најјачи међу домаћим јутјуберима, Богдан Илић, познатији као Бака Прасе (23), одмах је снимио одговор упућен Карлеуши, а у видеу који је снимио жестоко ју је прозвао, у једном тренутку рекавши и да не постоји певач којег није победио у трендингу, те да су сви они за њега "интермеззо".

Такође, рекао је да је боље да њене ћерке слушају његове глупости, него да гледају њене наступе и како скида мушкарце до доњег веша. Додао је и да мора да пази шта прича, јер ко зна кога све Јелена има, и да неко може да га убије.

Међутим, Јеленина реакција није ни близу тога што су многи вероватно очекивали, пошто му је више него шмекерски одговорила.

- Не знам ко је овај дечко, али сам погледала видео у ком прича о мени (јер сте ми послали милион пута) и могу рећи да је бескрајно симпатичан! (смех) Жив и здрав био мами коју толико помиње, то је јако лепо. П.С. Нека не брине, не сме нико да га пипне - написала је.

(Телеграф.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар