Baka Prase surovo prozvao JK, uslijedio odgovor

Bogdan je rekao da mora da pazi šta priča, jer ko zna koga sve Jelena ima, i da neko može da ga ubije...

Zabava 20.01.2020 | 13:11
Baka Prase surovo prozvao JK, uslijedio odgovor

Zbog intervjua Jelene Karleuše za Telegraf JETSET nastao je pravi haos na internetu, a sve zbog njenih surovih komentara na račun jutjubera i blogera.

- Problem je u tome što su trenutno na snazi neki ljudi, mada je to tužna snaga, jeftina snaga. To su ljudi koji nemaju apsolutno nikakav kredibilitet i kavlitete. To su neki pesmičuljci i neki polu likovi izmileli iz nekih blogeraja, jutjuberaja i nekih rijalitija - oštro je prokomentarisala Jelena.

- Moje ćerke isključivo gledaju samo ta s*anja, samo taj jutjuberaj, taj blogeraj i te budalaštine. Ja sam im rekla da ću još vrlo malo to tolerisati zato što su male, ali je sramota da moje ćerke slušaju ta s*anja. Mada one su još male, kad odrastu sigurno će se stideti toga - rekla je Karleuša za TelegrafJETSET.

Najjači među domaćim jutjuberima, Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase (23), odmah je snimio odgovor upućen Karleuši, a u videu koji je snimio žestoko ju je prozvao, u jednom trenutku rekavši i da ne postoji pevač kojeg nije pobedio u trendingu, te da su svi oni za njega "intermezzo".

Takođe, rekao je da je bolje da njene ćerke slušaju njegove gluposti, nego da gledaju njene nastupe i kako skida muškarce do donjeg veša. Dodao je i da mora da pazi šta priča, jer ko zna koga sve Jelena ima, i da neko može da ga ubije.

Međutim, Jelenina reakcija nije ni blizu toga što su mnogi verovatno očekivali, pošto mu je više nego šmekerski odgovorila.

- Ne znam ko je ovaj dečko, ali sam pogledala video u kom priča o meni (jer ste mi poslali milion puta) i mogu reći da je beskrajno simpatičan! (smeh) Živ i zdrav bio mami koju toliko pominje, to je jako lepo. P.S. Neka ne brine, ne sme niko da ga pipne - napisala je.

(Telegraf.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar