Пјевачица Алма Туцаковић 23. шеикова жена

Јавност је данима брујала о пјевачици из БиХ која се удала за шеика и ријешила да напусти пјевање и ужива у Дубаију. Наиме, Алма Туцаковић је открила да је у браку са шеиком, којем је чак 23. жена по реду.

Забава 19.01.2020 | 23:08
Пјевачица Алма Туцаковић 23. шеикова жена

"Што се тиче естраде, опростила сам се од ње. Бар годину дана. Не желим више пјевати јер сам се увјерила да постоји и други, бољи живот који могу изградити. Овдје ми је прелијепо. Уживам са својом пријатељицом, а редовно испуњавам и све своје брачне обавезе", рекла је Алма за магазин "Еxпресс".

Алма, која је иначе поријеклом из Бихаћа, тада је открила да има потпуну слободу те да с обзиром на то да њен супруг има још 22 жене и не зна гдје се она у ком тренутку налази.

"Ја сам му 23. жена. Као да он зна гдје је која од нас (смијех). Ако мислите да се шалим, варате се. Заправо нећу никога ни у што убјеђивати. Али обећавам вам да ћете први имати фотографије с мојим шеиком. Мислим да ћу до краја живота овдје остати. Дошла сам у најбогатију земљу на свијету и ту остајем . Нећу заборавити ни Босну, али овдје ћу се вратити. Тек сада дишем слободно", рекла је Алма, а затим је додала:

"Не кажем да се за годину-двије нећу вратити микрофону, али све док будем могла овако да уживам ништа од тога", поручује она.

(Независне)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Ха ха ха

19.01.2020 22:23

Сад це ти одузети пасос и послати у пакао. Идиоткиња.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мика

19.01.2020 22:40

Фуј Који си ти ментални склоп?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кокан

19.01.2020 22:53

А који си ти ментални склоп, мислис да неце тако бити. Наиван си и зеле

Name

Мрква

20.01.2020 06:09

по исламу Сеик мозебимати МАX 4 зене. То сто он ради је ЈАВНИ БЛУД и он је, по исламу НЕВЈЕРНИК !!

ОДГОВОРИТЕ