Pjevačica Alma Tucaković 23. šeikova žena

Javnost je danima brujala o pjevačici iz BiH koja se udala za šeika i riješila da napusti pjevanje i uživa u Dubaiju. Naime, Alma Tucaković je otkrila da je u braku sa šeikom, kojem je čak 23. žena po redu.

Zabava 19.01.2020 | 23:08
Pjevačica Alma Tucaković 23. šeikova žena

"Što se tiče estrade, oprostila sam se od nje. Bar godinu dana. Ne želim više pjevati jer sam se uvjerila da postoji i drugi, bolji život koji mogu izgraditi. Ovdje mi je prelijepo. Uživam sa svojom prijateljicom, a redovno ispunjavam i sve svoje bračne obaveze", rekla je Alma za magazin "Express".

Alma, koja je inače porijeklom iz Bihaća, tada je otkrila da ima potpunu slobodu te da s obzirom na to da njen suprug ima još 22 žene i ne zna gdje se ona u kom trenutku nalazi.

"Ja sam mu 23. žena. Kao da on zna gdje je koja od nas (smijeh). Ako mislite da se šalim, varate se. Zapravo neću nikoga ni u što ubjeđivati. Ali obećavam vam da ćete prvi imati fotografije s mojim šeikom. Mislim da ću do kraja života ovdje ostati. Došla sam u najbogatiju zemlju na svijetu i tu ostajem . Neću zaboraviti ni Bosnu, ali ovdje ću se vratiti. Tek sada dišem slobodno", rekla je Alma, a zatim je dodala:

"Ne kažem da se za godinu-dvije neću vratiti mikrofonu, ali sve dok budem mogla ovako da uživam ništa od toga", poručuje ona.

(Nezavisne)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Ha ha ha

19.01.2020 22:23

Sad ce ti oduzeti pasos i poslati u pakao. Idiotkinja.

ODGOVORITE
Name

Mika

19.01.2020 22:40

Fuj Koji si ti mentalni sklop?

ODGOVORITE
Name

Kokan

19.01.2020 22:53

A koji si ti mentalni sklop, mislis da nece tako biti. Naivan si i zele

Name

Mrkva

20.01.2020 06:09

po islamu Seik mozebimati MAX 4 zene. To sto on radi je JAVNI BLUD i on je, po islamu NEVJERNIK !!

ODGOVORITE