Жена потрошила хиљаде евра на суђење са комшиницом због мачка!

Џеки Хол, Британска психотерапеуткиња, власница црно-белог мачка склоног скитњи, потрошила је хиљаде фунти на судски спор против комшинице коју је посећивао и код које се хранио неверни Ози.

Занимљивости 19.01.2020 | 17:07
Жена потрошила хиљаде евра на суђење са комшиницом због мачка!

 Сваки пут кад би се вратио из лутања у свој дом у кварту Брекенбери Вилиџ у Лондону, Ози није био исцрпљен, већ напротив, враћао се пуног стомака и свиленасте длаке, пишу британски дневници. 

Власницима је тешко падало мачково неверство, па су купили огрлицу са уграђеним ГПС-ом у новембру 2015. како би пратили његова кретања. 

И продрли су у тајни живот Озија, који није гањао женке нити се тукао с мачорима, него је мирно боравио код комшинице, угледне сликарке, где је имао свој лежај и лично посуђе за јело.

У осам наврата Озијева власница, психотерапеуткиња, уловила га је код комшинице. Узалуд је комшиница тврдила да мачку није чинила ништа нажао и да је код ње мажен као у и сопственом дому, али психотерапеуткиња је покренула правну битку на коју су две стране потрошиле више од невероватних 20.000 фунти (23.000 евра).

После неколико година судски спор је закључен и према пресуди, комшиница је пристала да ограничи своја дружења са Озијем.

 Ево и оригиналног чланка из британског Сана. Да не мислите да измишљамо, јер стварно звучи сулудо... 

Извор: Србија Данас Фото: Тхе Сун

Коментари / 0

Оставите коментар