Žena potrošila hiljade evra na suđenje sa komšinicom zbog mačka!

Džeki Hol, Britanska psihoterapeutkinja, vlasnica crno-belog mačka sklonog skitnji, potrošila je hiljade funti na sudski spor protiv komšinice koju je posećivao i kod koje se hranio neverni Ozi.

Zanimljivosti 19.01.2020 | 17:07
Žena potrošila hiljade evra na suđenje sa komšinicom zbog mačka!

 Svaki put kad bi se vratio iz lutanja u svoj dom u kvartu Brekenberi Vilidž u Londonu, Ozi nije bio iscrpljen, već naprotiv, vraćao se punog stomaka i svilenaste dlake, pišu britanski dnevnici. 

Vlasnicima je teško padalo mačkovo neverstvo, pa su kupili ogrlicu sa ugrađenim GPS-om u novembru 2015. kako bi pratili njegova kretanja. 

I prodrli su u tajni život Ozija, koji nije ganjao ženke niti se tukao s mačorima, nego je mirno boravio kod komšinice, ugledne slikarke, gde je imao svoj ležaj i lično posuđe za jelo.

U osam navrata Ozijeva vlasnica, psihoterapeutkinja, ulovila ga je kod komšinice. Uzalud je komšinica tvrdila da mačku nije činila ništa nažao i da je kod nje mažen kao u i sopstvenom domu, ali psihoterapeutkinja je pokrenula pravnu bitku na koju su dve strane potrošile više od neverovatnih 20.000 funti (23.000 evra).

Posle nekoliko godina sudski spor je zaključen i prema presudi, komšinica je pristala da ograniči svoja druženja sa Ozijem.

 Evo i originalnog članka iz britanskog Sana. Da ne mislite da izmišljamo, jer stvarno zvuči suludo... 

Izvor: Srbija Danas Foto: The Sun

Komentari / 0

Ostavite komentar