Вики показала зубе: Поткачила ЈК због Цеце!

Вики Миљковић неће више да трпи понижења колега из жирија "Звезда Гранда", па је у једној од емисија која тек треба да се емитује показала зубе, и то Јелени Карлеуши!

Забава 19.01.2020 | 15:19
Вики показала зубе: Поткачила ЈК због Цеце!

Навикли смо да је певачица у свакој емисији "жртвено јагње", а због тога је постала и препознатљива. Ипак, очигледно је да је Миљковићевој прекипело, па је одлучила да коначно почне да се брани. По добром старом обичају, Јелена се нашалила са Вики, па се присетила периода када су биле комшинице на Бежанијској коси.

- Знате ли ви да смо Вики и ја живеле једна преко пута друге? Она је сваки дан спремала котлић, једном сам мислила да јој се запалила кућа. Толико се димио тај котлић, ја сам мислила да јој се запалила кућа, ишла сам да јој звоним на врата, али она није хтела да ми отвори - нашалила се ЈК.

Тада се Саша Поповић умешао у причу, јер је био у неверици што су се Карлеуша и Миљковићева дружиле раније.

- А добро, значи, вас две се знате одраније? Јављале сте се једна другој? питао је он.

Пре него што је ЈК стигла да одговори, убацила се Вики и брутално одговорила Поповићу.

- Да, да, јављале смо се, али кад Цеца дође код мене, онда ми се Јелена не јавља. Онда ме не познаје. Откако је видела да ми долази Цеца, више ме није познавала - рекла је Вики.

Жири се на то насмејао, али Јелена није желела да коментарише. Очигледно је да је решила да заиста стави тачку на сукоб с Ражнатовићевом, па је на ову Викину провокацију реаговала смирено.

Извор: Република.рс Фото: YТ сцреенсхоот

Коментари / 0

Оставите коментар