Viki pokazala zube: Potkačila JK zbog Cece!

Viki Miljković neće više da trpi poniženja kolega iz žirija "Zvezda Granda", pa je u jednoj od emisija koja tek treba da se emituje pokazala zube, i to Jeleni Karleuši!

Zabava 19.01.2020 | 15:19
Viki pokazala zube: Potkačila JK zbog Cece!

Navikli smo da je pevačica u svakoj emisiji "žrtveno jagnje", a zbog toga je postala i prepoznatljiva. Ipak, očigledno je da je Miljkovićevoj prekipelo, pa je odlučila da konačno počne da se brani. Po dobrom starom običaju, Jelena se našalila sa Viki, pa se prisetila perioda kada su bile komšinice na Bežanijskoj kosi.

- Znate li vi da smo Viki i ja živele jedna preko puta druge? Ona je svaki dan spremala kotlić, jednom sam mislila da joj se zapalila kuća. Toliko se dimio taj kotlić, ja sam mislila da joj se zapalila kuća, išla sam da joj zvonim na vrata, ali ona nije htela da mi otvori - našalila se JK.

Tada se Saša Popović umešao u priču, jer je bio u neverici što su se Karleuša i Miljkovićeva družile ranije.

- A dobro, znači, vas dve se znate odranije? Javljale ste se jedna drugoj? pitao je on.

Pre nego što je JK stigla da odgovori, ubacila se Viki i brutalno odgovorila Popoviću.

- Da, da, javljale smo se, ali kad Ceca dođe kod mene, onda mi se Jelena ne javlja. Onda me ne poznaje. Otkako je videla da mi dolazi Ceca, više me nije poznavala - rekla je Viki.

Žiri se na to nasmejao, ali Jelena nije želela da komentariše. Očigledno je da je rešila da zaista stavi tačku na sukob s Ražnatovićevom, pa je na ovu Vikinu provokaciju reagovala smireno.

Izvor: Republika.rs Foto: YT screenshoot

Komentari / 0

Ostavite komentar