Бред Пит ће сам креирати своје одело за доделу Оскара!

Бред Пит (56), који је био заштитно лице парфема "Цханел Но. 5", први пут ће директно да учествује у стварању одевне комбинације.

Магазин 17.01.2020 | 21:13
Бред Пит ће сам креирати своје одело за доделу Оскара!

Поред представљања мушких одела и смокинга италијанског бренда "Бриони", који је већ годинама цењен у свету мушке моде и чија се одела налазе у категорији најскупљих, Пит ће се опробати и у дизајнирању.

Из компаније "Бриони" су издали саопштење да ће "Бред Пит потписати линију ексклузивних производа, која ће укључивати ограничену серију одела и смокинга који се раде по мери купца", наводи Паге Сиx.

Славни глумац ће одело које ће сам креирати понети на 92. додели Оскара.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Интродуцинг Бриони’с Спринг/Суммер 2020 ‘Таилоринг Легендс’ адвертисинг цампаигн феатуринг бранд амбассадор Брад Питт #БрадПитт #Бриони75 #ТаилорингЛегендс

Објава коју дели Бриони (@бриони_оффициал) дана

Бред Пит је модел поменуте куће већ носио на црвеном тепиху, на недавно одржаној додели награда Златни глобус, где је освојио награду за најбољег споредног глумца у филму "Било једном у Холивуду“.

Својом појавом на црвеном тепиху Бред Пит је изазвао дивљење фанова, а сличне смокинге носио је на филмском фестивалу у Кану, као и на фестивалу у Венецији прошле године.

Током година, многе познате личности биле су бренд амбасадори одела "Бриони", као што су Пирс Броснан, Ентони Хопкинс и Семјуел Л. Џексон.

Извор: Телеграф.рс Фото:Yоутубе сцреенсхоот

Коментари / 0

Оставите коментар