Bred Pit će sam kreirati svoje odelo za dodelu Oskara!

Bred Pit (56), koji je bio zaštitno lice parfema "Chanel No. 5", prvi put će direktno da učestvuje u stvaranju odevne kombinacije.

Magazin 17.01.2020 | 21:13
Bred Pit će sam kreirati svoje odelo za dodelu Oskara!

Pored predstavljanja muških odela i smokinga italijanskog brenda "Brioni", koji je već godinama cenjen u svetu muške mode i čija se odela nalaze u kategoriji najskupljih, Pit će se oprobati i u dizajniranju.

Iz kompanije "Brioni" su izdali saopštenje da će "Bred Pit potpisati liniju ekskluzivnih proizvoda, koja će uključivati ograničenu seriju odela i smokinga koji se rade po meri kupca", navodi Page Six.

Slavni glumac će odelo koje će sam kreirati poneti na 92. dodeli Oskara.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Introducing Brioni’s Spring/Summer 2020 ‘Tailoring Legends’ advertising campaign featuring brand ambassador Brad Pitt #BradPitt #Brioni75 #TailoringLegends

Објава коју дели Brioni (@brioni_official) дана

Bred Pit je model pomenute kuće već nosio na crvenom tepihu, na nedavno održanoj dodeli nagrada Zlatni globus, gde je osvojio nagradu za najboljeg sporednog glumca u filmu "Bilo jednom u Holivudu“.

Svojom pojavom na crvenom tepihu Bred Pit je izazvao divljenje fanova, a slične smokinge nosio je na filmskom festivalu u Kanu, kao i na festivalu u Veneciji prošle godine.

Tokom godina, mnoge poznate ličnosti bile su brend ambasadori odela "Brioni", kao što su Pirs Brosnan, Entoni Hopkins i Semjuel L. Džekson.

Izvor: Telegraf.rs Foto:Youtube screenshoot

Komentari / 0

Ostavite komentar